Silivri'de Süpper Açılış

Açıldığı yerlerde yaptığı indirim ve hizmet ile müşteri akınına uğrayan MYZ Group Süpper Sepet Hipermarket'in Silivri şubesi açılışında izdiham yaşandı

Silivri'de Süpper Açılış

Süpper Sepet’in açılışını Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ,AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ile MYZ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yazıcı yaptı.Süpper Sepet Hipermarket’in açılışını duyan vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren kapıda kuyruk oluşturdu.

İslami koşularda kesilmiş et,günlük tavuk,ekonomik ve besin değeri yüksek kuru bakliyat,anlaşmalı üreticilerden alınmış taze meyve ve sebzeleri,kalite kontrolleri yapılmış şekilde gıda şartlarını yerine getirerek deneyimli personeli aracılığıyla müşterisine sunan Süpper Sepet Marketl ilk günden müşteri akınına uğradı. Ucuz ürünlerden tükenmeden almak isteyen yüzlerce vatandaş Süpper Sepet'e akın ederek izdiham yaşanmasına neden oldu.Fiyatlar piyasanın yüzde 20 altında tutulmuş durumda. Ayrıca Kurban Bayramı’nda da yüzde 50 indirimli fiyatlarla vatandaşların alış veriş yapmaları sağlanacak. Personel seçiminde de titiz davrandıklarını söyleyen Süpper Sepet yetkilileri, güler yüzlü personel ve kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutacaklarını söyledi.