Silivri’de Tıp Bayramı Kutlandı

14 Mart Tıp Bayramı, Silivri Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle kutlandı. Silivri Belediye Başkan Vekili Tülay Sinkil, Başkan Yardımcısı Elif Bilici ile birlikte sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, çalışanların gününü kutladı.

Silivri’de Tıp Bayramı Kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

14 Mart Tıp Bayramı, Silivri Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle kutlandı. Tabipler Odası Silivri Temsilciliği, Silivri’de faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarının temsilcilileri ve Silivrili doktorlar tören alanında hazır bulunarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirdi. Gerçekleşen törene Silivri Belediye Başkan Vekili Tülay Sinkil, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici ile çok sayıda sağlık kuruluşu temsilcisi katıldı. İstanbul Tabipler Odası Silivri Temsilciliği tarafından düzenlenen törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirildi.

 

SİNKİL VE BİLİCİ’DEN ZİYARET

Silivri Belediye Başkan Vekili Tülay Sinkil ve Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Silivri Sağlık Grup Başkanı Sadık Balcı’yı ziyaret ederek Tıp Bayramı’nı kutladılar. İlçede bulunan sağlık kuruluşlarını da dolaşarak çalışanların gününü kutlayan Sinkil ve Bilici, sağlık personeline karanfil hediye etti. Başkan Vekili Sinkil ve Başkan Yardımcısı Bilici, hastaları da ziyaret etti.