Silivri'de okullar yarın tatil mi?

İstanbul'da okullar yarın da (Perşembe) olacak mı? Silivri'de ögrenci ve velilerin gözü kulağı yine İstanbul Valiliği'nde olacak.

Silivri'de okullar yarın tatil mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul'da etkili olan kar yağışı sebebiyle okullar iki gündür tatil. Peki İstanbul'da okullar yarın da tatil olacak mı? Pazartesi günü başlayan kar yağışı İstanbul'da hayatı ve trafiği olumsuz etkiledi. Bu durumu dikkate alan İstanbul Valiliği dün (Salı) ve bugün (Çarşamba) İstanbul ve ilçelerinde bulunan anaokulu, ilk, orta ve liselerdeki eğitim-öğretimi tatil etti. İstanbul Valiliği engelli ve hamile memurlara da idari izin verdi. Birçok özel işyeri ise mesai saatlerini değiştirerek çalışanlarının mağdur olmamasını sağlamaya çalıştı. İstanbul'u etkileyen kar yağışı şu an itibariyle etkisini laybetti. İstanbul trafiğinde de olumsuz bir durum yok. Tüm ana yollarda akıcı bir trafik var.

Meterolojiden alınan son verilere göre İstanbul'daki kar yağışı etkisini tamamen kaybedecek. Tüm bu bilgiler dikkate alındığında İstanbul'da okulların yarın da tatil edilme ihtimali zor görünüyor. Ama son kararı İstanbul Valiliği vereceği için gözler yine burada olacak.

İstanbul Valiliği'nin yapacağı açıklama anında sha.com.tr'de olacak..