Silivri'de Zafer yürüyüşü (Video Haber)

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen 'Zafer Yürüyüşü' dün Silivri Belediyesi önünden başlayarak Atatürk Anıtı önünde sonlandı. Yürüyüşe Silivri Motor kulübü de katıldı.

Silivri'de Zafer yürüyüşü (Video Haber)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen “Zafer Yürüyüşü” dün Silivri Belediyesi önünden başlayarak Atatürk Anıtı önünde sonlandı. Yürüyüşe Silivri Motor kulübü de katıldı.

Silivri Belediyesi önünden başlayan Zafer yürüyüşüne Silivri Belediye  Başkanı Özcan ışıklar,CHP İlçe Yöneticileri,meclis üyeleri,gençlik kolları üyeleri,partililer,Silivri motorcular kulübü,STK yönetici ve temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.Ellerinde Türk Bayrakları ile slogan atarak Atatürk anıtına kadar yürüyen kalabalık burada Saygı duruşu ve İstiklal Marşını okudular.Yürüyüş sonunda bir konuşma yaparak katılımcılara Teşekkür eden C.H.P. Silivri Gençlik kolları Başkanı Berker Esen konuşmasında “Bağımsızlığımızı ve bir devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos Zaferini bize armağan eden Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, kahraman ordumuza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu ülkede ne Ramazan bayramları ne 19 mayıslar, ne de 23 Nisanlar yasaklanamaz. Bizler biriz. Cumhuriyetine sahip nesiller olduğu sürece ne ezan susacak ne bayrak inecek. Atam sen huzuru ol sen. Biz Türk Gençleriyiz ”dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da yaptığı konuşmada “Hepinizin Zafer bayramı kutlu olsun.92 yıldır yanan bu alev artık söndürülemeyecek, kimsenin de söndürmeye gücü yetmeyecek.”dedi.

Haberin videosu için alternatif link