Silivri,Sakarya'ya akıyor..

Silivrispor-Bursa Merinosspor 3. Lig final maçını izlemek için ve Silivrispor'a destek amacıyla Silivri Belediye Başkanlığı tarafından 30 otobüs dolusu taraftar Sakarya'ya yola çıktı.Maç,Akparti İlçe Başkanı Metin Karakaş'ın desteği ile Rumeli TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Silivri,Sakarya'ya akıyor..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig yolunda son dönemece giren Silivrispor bugün saat 14.30’da Sakarya Atatürk Stadı’nda oynayacağı tarihi maça destek olmak için taraftarlara,  Silivri Belediye Başkanlığı tarafından 30 Otobüs tahsis edildi.Otobüsler Silivri Belediyesi ve Devlet Hastanesi yanından kaldırıldı.

Ayrıca maça gidemeyecekler için Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın Rumeli TV ile hafta içinde yaptığı anlaşma gereği maç saat 14,30'da Rumeli TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Otobüsleri yolcu etmeden önce kameralarımıza konuşan Silivri Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Bora Balcıoğlu “Silivri olarak Sakarya’yı Silivri’ye çevirmenin gayreti içindeyiz.30 Otobüsle birlikte Sakarya’ya gidiyoruz.Bizler 25 yıllık özlemimizin bugün son bulmasını istiyoruz.Çünkü Silivri 3.lige her şeyiyle hazır durumda gerek tesisi,gerek taraftarı gerekse teknik kadrosu ile ,bu maça tüm Silivri kilitlenmiş durumda ,biz Silivri olarak bunu hak ediyoruz ve inanıyorum ki futbolcu arkadaşlarımız,teknik heyet bizlere bu mutluluğu yaşatacaklardır.Sizlerin aracılığıyla Tüm Silivri Halkına 3.Ligin hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Otobüsleri tek tek gezerek maça giden taraftarlara hayırlı yolculukla dileyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “Bugün 30’a yakın araçla uğurladığımız araçla şampiyonluğu almaya gidiyoruz.Şehirlerin böyle markaları var,işte Silivrispor’da bu markalardan bir tanesi,yarım yüzyılı aşkın bir takım,İnşaallah bugün bütün umudumuz ve dileğimiz 3.lige çıkarız.Bizim Silivri’mizin markalarından bir tanesi olur.Sporu yaygınlaştırma vesilesi olur.Umarın bu kadar çaba ,dökülen ter ,gösterilen emekler boşa gitmez.Silivri’mizi tanıtmamız konusunda bizlere çok destek olacak bu şampiyonluğu gönülden istiyoruz”dedi.

Bugün saat 14.30’da Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak tarihi maç sitemizden de Rumeli TV ile eş zamanlı ve canlı olarak yayınlanacaktır