Silivrispor'a New York'tan mesaj var

Bir dizi ziyaret ve etkinlik kapsamında Amerika'da bulunan Avukat Emrah MasalacI, New York'taki Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu geleneksel Türk Günü etkinliklerinde Silivrispor'un başarılarını unutmadı.

Silivrispor'a New York'tan mesaj var

Uzun bir aradan sonra Silivrispor’un layık olduğu profesyonel liglere merhaba demesini New York’ta yaşayan aslen Silivri'li olup iş yaşamlarını başarılı bir şekilde New York’ta sürdüren dostları Hakan Aşkın,Göksun Aşkın ve Cezayir Kaya ile kutladı.

Dünyanın en ünlü meydanı olan Times Square'den kendi ifadeleri ile dünyanın en güzel şehri olarak nitelendirdikleri Silivri’nin güzide futbol takımı Silivrispor’a ellerinde tuttukları pankartlarla destek verip okyanus ötesinden de Silivri'yi unutmadıklarını, bu büyük mutluluklarına ortak olduklarını gösterdiler.

Ayrıca New York’taki temasları sırasında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 2012 yılı itibari ile Amerika Birleşik Devletlerinin New York başta olmak üzere bir çok eyaletinde resmi tatil ilan edilmesi haberini almaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Avukat Emrah Maşalacı,New York'ta düzenlenen her türlü sosyal etkinlikte aktif olarak rol alan Hakan Aşkın,Göksun Aşkın ve Cezayir Kaya’dan  Silivri’mizin adını daha iyi yerlere taşıyacaklarının sözünü aldı.