Silivri'ye Kızılay Lojistik merkezi kuruluyor

Olası bir afet durumunda başta Silivri halkı olmak üzere İstanbul'un Avrupa Yakasının ve yakın illerin hizmetine sunulacak olan Kızılay lojistik deposu için olası alanlar incelendi.

Silivri'ye Kızılay Lojistik merkezi kuruluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olası bir afet durumunda başta Silivri halkı olmak üzere İstanbul'un Avrupa Yakasının ve yakın illerin hizmetine sunulacak olan Kızılay lojistik deposu için olası alanlar, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti ilçe başkanı Mutlu Bozoğlu, Meclis üyesi Celalettin Yazıcı, Kızılay Silivri Şube Başkanı Yunus Emre Kılıç ve Kızılay genel merkez görevlileri eşliğinde incelendi.

Silivriye Kızılay Lojistik merkezi kuruluyor

Yapılacak olan çalışmayı sosyal medyadan duyuran AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu “Olası bir afet durumunda, başta Silivri halkı olmak üzere İstanbul'un Avrupa Yakasının ve yakın illerin hizmetine sunulacak olan, aynı zamanda onlarca kişiye iş imkânı sağlayacak Kızılay lojistik deposu için olası kurulabilecek alanlarda incelemelerde bulunduk. Silivri Belediyemizle birlikte kısa zamanda inşası başlayacak olan Kızılay afet lojistik deposu tüm Silivri ve çevre halkına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.