Siyasi Parti ve STK'lardan Alternatif Çelenk Sunma Töreni

CHP Silivri İlçe Örgütü, Vatan Partisi, Çağdaş yaşamı destekleme derneği, Silivri muhtarlar derneği ile Atatürkçü düşünce derneği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 92.kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.

Siyasi Parti ve STK'lardan Alternatif Çelenk Sunma Töreni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alternatif olarak düzenlenen çelenk sunma töreninde ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı çelengini sundu. “Bayramımız kutlu olsun” diyerek kısa bir konuşma yapan CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil ”Büyük bir kurtuluş mücadelesi sonunda Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları Cumhuriyet’i milletin egemenliğini bizlere emanet ettiler. Cumhuriyet demokrasi ile taçlandığı zaman en güzel yönetim modelidir. Bizlere verilen bu yetkiyi ve bu gücü demokrasiyi sonuna kadar savunup işleterek sahibi olacağız. Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyet her zaman şanlı bayrağıyla bizim tepemizde dalgalanacak T.C.’ye el uzatanlara Cumhuriyet aşıkları ve savunucuları sonuna kadar karşı durup Cumhuriyetine sahip çıkacak ”dedi.

Alternatif çelenk sunma töreni, Vatan Partisi, Çağdaş yaşamı destekleme derneği, Silivri muhtarlar derneği ile Atatürkçü düşünce derneğinin çelenk sunması ile sona erdi.