Söz sırası öğrencilerde

Silivri Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, çocuklara yönelik olarak başlatılan ‘Başkana Mektup’ isimli mektup kampanyasıyla çocuklar ve gençlerle birebir iletişim kurulması hedefleniyor

Söz sırası öğrencilerde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geleceğin teminatı olduğunu ifade ettiği çocuklara ve gençlere yönelik olarak ‘Başkana Mektup’ kampanyası başlattı. ‘Hayal gücü, bilgi ve paradan önemlidir’ diyen Başkan Işıklar, çocukların ve gençlerin hayallerini, projelerini, farklı görüş ve önerilerini ifade ederek yönetime katılmalarını hedefliyor.

Işıklar, çocuklar ve gençlerle birebir iletişim kurulması konusunda ‘Başkana Mektup’ kampanyasının önemini belirterek; “Kentlilik bilincini arttırmak adına başlattığımız bu projemiz kapsamında, öğrencilerimizin saf ve temiz olan samimi duygularını mektup yoluyla öğrenmek istedik. Çocuklarımızın ve gençlerimizin fikir ve düşüncelerini, hayallerini, ilçemizin geleceği ile ilgili beklentilerini önemsiyoruz” dedi. Öğrencilerin, öğretmenleri aracılığıyla ya da Silivri Belediyesi’nin girişine yerleştirilen sandıkla Başkan’a ulaştıracağı mektuplar, Silivri Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde toplanacak.