Şubat Ayı Meclisi İkinci Birleşimi yarın

Silivri Belediye Meclisi'nin Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın 2. Birleşiminin 1. Oturumu, 7 Şubat Cuma Günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

Şubat Ayı Meclisi İkinci Birleşimi yarın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Meclisi’nin 07/02/2020 tarihine rastlayan Şubat Ayı toplantısının 2. Birleşiminin 1. Oturumu, saat 10.00’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;

 G Ü N D E M :

1- Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 48 ada 150 parselde bulunan binanın zemin katının 50. yıl Sağlık Ocağı olarak kullanılmak üzere tahsis süresinin uzatılması ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

2- Belediyemiz mülkiyetinde yer alan Seymen Mahallesi, 1623 parsel sayılı taşınmazın, Sağlık Evi olarak kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

3- İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına araç tahsisi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

4- Silivri İlçesi, Sancaktepe (eski Çanta-Fatih) Mahallesi, 208 ada 2 parsel ve 171 ada 103 parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.

5- Belediyemiz ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında ortak hizmet projesi gerçekleştirilmesi ve bu konuda hazırlanacak protokol için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

6- Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi, 351 ada 4 ve 13 parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.

7- İstanbul Üniversitesine Üniversite Yerleşkesi kurulması için mülkiyeti belediyemize ait Fener Mahallesi, eski 1907 parsel yeni 4928 sayılı taşınmaz ile ilgili yapılan protokolün ve tahsisinin iptali ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

8- İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan lise ve dengi okullarında eğitim alan lise son sınıf öğrencileri arasında ÖSYM tarafından 2020 yılı YKS sonuçlarına göre ilk 10'a giren öğrencilerimizin ödüllendirilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

9- İstanbul İkinci Amatör Kümede ilçemizi temsil eden Spor Kulüplerine belediyemizce yardım yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.