Taksicilere Çözüm Sözü

Silivri Kaymakamlığı'nın kuruma tahsisli alanda faaliyet gösteren 2 taksi durağı, 2 ATM ve otoparkı tahliye kararı üzerine, taksiciler AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ile görüştü.Kaynarca ve Karakaş, taksicilere sorunun çözümü konusunda söz verdiler.

Taksicilere Çözüm Sözü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Kaymakamlığı, kendisine tahsis edilen arazi üzerinde faaliyet gösteren Sahil ve Terminal Taksi Durakları, 2 ATM ve otoparkın tahliye edilmesi için ilgililerine tebligat gönderdi. 2 yıldır ecrimisil ödemediği ortaya çıkan taksiciler, 2886 sayılı yasa gereği yapılan işlem üzerine AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettiler. Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın, Sahil ve Terminal Taksi duraklarında hizmet veren taksiciler AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nda Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ve İlçe Başkanı Metin Karakaş ile görüştüler.

 

TAKSİCİLERE ÇÖZÜM SÖZÜ

Esnafı dinleyen AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ve İlçe Başkanı Metin Karakaş, uygulamanın yasa gereği yapıldığını belirterek en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını söylediler. Kaymakamlığın kendine tahsisli alana sahip çıktığını belirten Kaynarca ve Karakaş, “Bu konuyu en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız” dedi.