Taşeron Çalışanlar İçin Sınav Süreci Başladı

Silivri Belediyesi bünyesinde çalışan taşeron işçiler, kurulan sınav komisyonunun gözetiminde çalıştıkları alana göre uygulamalı sınava tabi tutulmaya başladı.

Taşeron Çalışanlar İçin Sınav Süreci Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile personel hizmet alımı (taşeron) uygulamasının kaldırılarak, yerel yönetimlerde çalışan taşeron personelin belediye bünyesinde kurulacak olan şirketlere aktarılması ile ilgili süreç devam ediyor. Silivri Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde çalışan personel, kurulan sınav komisyonunun gözetiminde çalıştıkları alana göre uygulamalı olarak değerlendirilmeye başladı.

PARK VE BAHÇELER PERSONELİ UYGULAMALI SINAVDAN GEÇİRİLDİ

Taşeron Tespit Komisyonu tarafından başvuruları değerlendirilerek sınava girmeye hak kazanan işçilerin sınavları, Silivri Belediyesi Sınav Komisyonu tarafından yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün işlerinde çalışan bahçıvan ve diğer personel, uygulamalı olarak sınava tabi tutuldu. Uygulamalı ve sözlü sınavlar devam edecek.

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ EDİLEBİLECEK

Sınav sonuçlarının komisyon tarafından değerlendirilip açıklanmasının ardından, sonuçlara itiraz etmek isteyen personel kurulacak Sınav İtiraz Komisyonuna başvurabilecek.