Tatbikatı gerçek zannettiler

Silivri Devlet Hastanesinde bu akşam yapılan bebek kaçırma tatbikatı gerçeğini aratmadı.Hastaneye gelen hasta ve ziyaretçiler tatbikatı gerçek zannettiler.

Tatbikatı gerçek zannettiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Devlet Hastanesinde bu akşam yapılan bebek kaçırma tatbikatı gerçeğini aratmadı.Hastaneye gelen hasta  ve ziyaretçiler tatbikatı gerçek zannettiler.

Silivri Devlet Hastanesi’nde yapılan “Bebek Kaçırma” Tatbikatı, gerçeğini aratmadı. Personelin bile haberi olmadığı tatbikatta, hastaneden kaçırıldığı belirlenen bir bebeğin bulunması için herkes seferber oldu. Neler olup bittiğini anlamayan vatandaşlar bile olayın gerçek olduğunu zannederek, bir anda büyük bir panik yaşandı. 

Hastanede görevli güvenlikçilerin de tatbikattan haberlerinin olmadığı anda hastane başhekimliği tarafından alarm verildi. Gelen ihbar üzerine hastanedeki güvenlik görevlileri hastanenin kapılarını kapattı, kimsenin dışarıya çıkmasına izin verilmedi. Hastanedeki hasta ve hasta yakınları da ne olduğunu anlamaya çalıştı. 

Hatta tatbikattan haberi olmayan bir vatandaşın haber vermesi üzerine hastaneye Silivri  İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polisler, yetkililerle görüştüğünde olayın tatbikat olduğunu öğrenince hastaneden ayrıldı. Bu sırada olayın bir tatbikat olduğunu anlayan vatandaşlar da derin bir nefes aldı.