Tek Gündem oy birliğiyle karar bağlandı

Silivri Belediye Meclisi'nin İBB'den yardım alınmasının görüşüldüğü olağanüstü meclis toplantısı, oy birliğiyle karara bağlandı.

Tek Gündem oy birliğiyle karar bağlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Meclisi 25/06/2012 Pazartesi Günü, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesine eklenen 5675 sayılı Kanunun 3. Maddesi gereğince İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yardım alınmasını, gerçekleştirilen olağanüstü meclis toplantısıyla karara bağladı.

 

- Belediyemiz 2012 yılı yatırım programında bulunan asfalt, beton ile ağaçlandırma ve kent mobilyaları için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yardım alınmasının görüşülmesi ile ilgili oy birliğiyle karar alınan meclis kararında şu ifadelere yer verildi; “Belediyemiz 2012 yılı yatırım programımızda yer alan asfalt, beton elemanları ile ağaçlandırma ve kent mobilyaları alımı işinde kullanılmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden 979.652,54 TL yardımın talep edilmesi ve bu yardımın belediyemize yapılmasına, arttırılması durumunda bağış kabulü konusunda Belediye Başkanına yetki verilmesi, Belediye Meclisi’nin 25.06.2012 tarihli olağanüstü toplantısı I. Birleşiminin I. Oturumunda oy birliği ile kabulüne karar verildi.”