Tekerlekli Sandalyeler Sahiplerine Teslim Edildi

Silivri Belediyesi ve İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliği ile gerçekleştirilen 'Tekerlekli Sandalye Kampanyası' nın teslim töreni ilçe protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Tekerlekli Sandalyeler Sahiplerine Teslim Edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi ve İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliği ile gerçekleştirilen Engelsiz Yaşam Tekerlekli Sandalye Kampanyası’nda toplanan sandalyeler sahiplerine teslim edildi. Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nde ilçe protokol üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen törende sandalyeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Törene Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu ve Emine Tarin, İSMMM Oda Başkanı Doktor Yahya Arıkan, İSMMMO Silivri Temsilcisi Saadet Gençoğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile muhtarlar katıldı. 

GENÇOĞLU; “KÜÇÜK BAĞIŞLAR BÜYÜK BİR AMACA ULAŞTI”

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Silivri Temsilcisi Saadet Gençoğlu; “Tekerlekli sandalye kampanyasında ne yapabiliriz derken, küçük küçük bağışlarla bugün tahmin edemediğimiz kadar tekerlekli sandalye sayısına ulaştık. Umarım onlara birer umut olmuştur. Katkılarından dolayı Oda Başkanımıza, Silivri Belediye Başkanımıza ve meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

ARIKAN; “ENGELLERİ ORTADAN KALDIRMAK ELİMİZDE”

İstanbul İSMMMO Oda Başkanı Doktor Yahya Arıkan, gerçekleşen törende şunları söyledi; “Çok önemli bir projede sizlerle birlikteyiz. Ülkemizin bir gerçeği olan engelli yaşamı engelsiz hale getirmek için, sadece bugün atacağımız adımlarla değil onları hatırlamak, hayatın her anlamında onlarla beraber olmalıyız.” 

IŞIKLAR; “YARDIMLAŞMA SOSYALLEŞMENİN EN GÜZEL ÖRNEĞİDİR”

Kampanyanın gerçekleşmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Bugün bir sosyal projeye daha ortak oluyoruz. Sosyal olmanın, sosyalleşebilmenin gereklerini, bir kentte yardımlaşmayı, dayanışmanın sıcak temaslarını burada görüyoruz. Bu projenin hayata geçmesi için gösterdiğiniz emeğe teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

BEKARLAR; “ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ HAYATLA BULUŞMAYA BAŞLADI”

Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ise; “Eskiden engellisini toplum içine çıkaramayan bir toplum anlayışı vardı. Ancak son yıllarda, yapılan çalışmalarla engelli vatandaşlarımız hayatla buluşmaya başladı. Tabi bunlar yeterli olamayabiliyor, kentlerimiz çok büyük. Zamanla yaşanan tüm sorunlar da aşılacaktır. Projenin gerçekleşmesine katkı sağlayan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

HAYIRSEVERLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezine 22 adet tekerlekli sandalye bağışlayan hayırseverlere ilçe protokol üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi.