Tekirdağ şehitlerini karşıladı

İdlib'de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan piyade uzman onbaşı Birhan Er ve piyade uzman onbaşı Recep Bekir'in Türk Bayrağına sarılı naaşı askeri uçakla Çorlu'ya getirdi. Şehitlerimiz yarın toprağa verilecek

Tekirdağ şehitlerini karşıladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İdlib'de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan piyade uzman onbaşı Birhan Er ve piyade uzman onbaşı Recep Bekir’in Türk Bayrağına sarılı naaşı askeri uçakla Çorlu’ya getirdi. Şehitlerimiz yarın toprağa verilecek.

Suriye'nin İdlib bölgesinde Esed rejiminin hava saldırıları sonucu şehit olan Ergene’li Recep Bekir ve Çorlu’lu Birhan Er’in naaşı, Hatay’da düzenlene askeri törenin ardından uçakla Çorlu’ya gönderildi. Çorlu Havaalanında şehitlerimizin naaşını ailelerini yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 5. Kolordu Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve İlhami Özcan Aygun, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasiler ve çok sayıda vatandaş karşıladı.  Ardından şehitlerimizin cenazeleri Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TOPRAĞA VERİLECEKLER

Şehit piyade uzman onbaşı Birhan Er, 29 Şubat cumartesi günü öğlen namazını müteakiben Kazimiye Mahalesinde Hacı Mehmet Şirikçi camiinde kılınacak olan cenaze namazı sonrası, piyade uzman onbaşı Recep Bekir ise aynı gün ikindi namazını müteakiben Ergene ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Abdulkadir Geylani Camisinde kılınacak olan cenaze namazı sonrası düzenlenen askeri törenle toprağa verilecek.

Saraylı Piyade Onbaşı Nihat Kara’nın naaşının ise 23.30 sıralarında Çorlu Havaalanına uçakla getirilmesi bekleniyor.