Teröristin ailesi: 'Canlı bomba iddiası doğruysa reddederiz'

Ankara'da, 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında canlı bomba olduğu iddia edilen S.ÇD'nin, Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yaşayan ailesinin daha önce kayıp müracaatında bulunduğu öğrenildi. Baba C.D.'nin, kızlarından yaklaşık 3 yıldan beri haber alamadıklarını ve böyle bir olaya karıştıysa kızının cenazesini reddedeceğini söylediği öğrenildi.

Teröristin ailesi: 'Canlı bomba iddiası doğruysa reddederiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Seyahat İşletmesi İkinci Öğretim Bölümü'ne 2012 yılında kayıt yaptırdığı ve okula gittikten bir süre sonra kayıplara karıştığı iddia edilen S.Ç.D.'nin ailesinin 2013'te kızın kaybolduğuna dair polise başvurduğu öğrenildi.

Ankara'da gerçekleştirilen ve tüm ülkeyi yasa boğan saldırıda canlı bomba olduğu iddia edilen S.Ç.D'nin Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde doğup büyüdüğü, Kars kütüğüne kayıtlı olduğu, ilkokul ve ortaokulu Marmaraereğlisi'nde okuduğu öğrenildi.

Baba C.D.'nin ise kızlarından yaklaşık 3 yıldan beri haber alamadıklarını ve böyle bir olaya karıştıysa kızının cenazesini reddedeceğini söylediği öğrenildi.

Öte yandan, Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştirdiği belirtilen S.Ç.D.'nin Marmaraereğlisi ilçesinde yaşayan ailesinin de DNA testi için dün gece saat 03.00 sıralarında Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından evlerinden alındığı bildirildi.