Topbaş’tan Dutlucalılar Derneği’ne Destek Sözü

Kumburgaz’da yapımı devam eden Tokat Dutlucalılar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasının kapalı bir bölümünün AK Parti’nin Tokatlı Bölgemiz Milletvekili Harun Karaca tarafından yapılacağını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Topbaş, “Üzerimize düşen bir bölüm olursa biz de gereğini yaparız” dedi

Topbaş’tan Dutlucalılar Derneği’ne Destek Sözü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Tokat Dutlucalılar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 6. Geleneksel Katmer Şöleni’ni Çatalca Kabakça Köyü Piknik Alanı’nda düzenledi. Silivri ve bölgemizde yaşayan binlerce Tokatlı’yı buluşturan Katmer Şöleni’ne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, AK Parti Bölgemiz Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Harun Karaca, Silivri Belediyesi eski Başkanı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan,  AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Yalçın Yönet ve Osman Umuç da katıldı. 

TOKATLILAR’DAN TOPBAŞ’A SEVGİ SELİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, AK Parti Bölgemiz Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Harun Karaca ve AK Parti heyeti, piknik alanına girişten itibaren Tokatlılar’ın sevgi gösterileri ile karşılandı. Kısa mesafeyi sevgi seli arasında aşmaya çalışan Topbaş ve beraberindekiler, oturdukları alanda da yakın ilgi görünce program gecikmeli başladı. 

KAYNARCA VE KARACA, TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ile AK Parti’nin Tokatlı Bölgemiz Milletvekili Harun Karaca, yaptıkları konuşmada Tokatlılar’a birlik ve beraberlikleri, seçimlerde verdikleri destek için teşekkür ettiler.

Nüfusunun yüzde 10’u Tokatlılar’dan oluşan Başakşehir’in Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da selamlama konuşmasında Tokatlılar’ın birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaptı. 

GEÇMİŞİNİ UNUTANLARIN GELECEĞİNİ BAŞKALARI YAZAR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş da konuşmasında, yöre derneklerinin kültürel gelişime sağladığı katkıyı vurguladı. Topbaş, “Her birimiz Anadolu’nun farklı yerlerinden, farklı zamanlarda göç ederek İstanbul’a yerleşenlerdeniz. Güzel olan geçmişi unutmamaktır. Çok güzel bir söz var; geçmişini unutanların geleceğini başkaları yazar. Bu anlamda kültürü gelecek kuşaklara aktarmak çok önemli.” dedi.

Rahmetli babasının memleketi Artvin’le bağlarını hiç koparmadığını, kendisinin de bu yolda ilerlediğini belirten Topbaş, “Sayın Başbakanımız da Rize Güneysu da ev yaptı. Ben de Artvin’le irtibatımı hiç koparmadım. Eşimi, çocuklarımı, torunlarımı imkan oldukça Artvin’deki evime götürüyorum. İstiyorum ki oradan kopmasınlar. Dünyanın bir çok yerinde tatil yapma imkanımız var ama fırsatını bulunca memleketimizi tercih ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

DUTLUCALILAR DERNEĞİ’NE DESTEK SÖZÜ

Türkiye’nin farklı kültürlerin zenginliğini yaşadığını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, İstanbul’un da bu zenginliğin aynası olduğunu vurguladı. Başkan Topbaş, konuşmasında Tokat Dutlucalılar’a bir müjde de verdi. Kumburgaz’da yapımı devam eden dernek binasının kapalı bir bölümünün AK Parti’nin Tokatlı Bölgemiz Milletvekili Harun Karaca tarafından yapılacağını belirten Topbaş, “Üzerimize düşen bir bölüm olursa biz de gereğini yaparız” dedi. 

TOKATLILAR’DAN TOPBAŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Tokat Dutlucalılar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rasim Yağar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş’a katkılarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti.