Turan: Gazilerimize minnettarız

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, Gaziler Haftası münasebetiyle yayınladığı mesajında, 'Bu cennet vatanı canından üstün tutan Gazilerimize minnettarız' dedi.

Turan: Gazilerimize minnettarız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, Gaziler Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Turan mesajında şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921 tarihinde ‘Gazilik’ unvanın verilmesinin yıldönümünde, bu cennet vatanı canından üstün tutan, şanlı bayrağımız altında kardeşçe ve özgür bir millet olarak yaşamamızı sağlayan Gazilerimize minnettarız.

Hayatlarının baharında, birçok şeyden fedakârlık ederek kendilerini vatan savunmasına ve milletine adayan bu cesur kahramanlar, her türlü değeri fazlasıyla hak etmektedirler. Onlara karşı saygıda ve sevgide kusur etmemek, sorunlarına duyarlılık göstermek toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdandır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; kahraman silah arkadaşlarını, bütün şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayattaki gazilerimize sağlık ve mutluluk diliyorum. Unutulmasın ki, Aziz Türk Milleti bağımsızlığını borçlu olduğu şehitleri ve Gazilerini her zaman kalbinde yaşatacaktır.