Turan: Öğretmenlerimize minnettarız

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Turan, 'Bizlere milli ve manevi değerlerimizi aşılayan öğretmenlerimize minnettarız' dedi.

Turan: Öğretmenlerimize minnettarız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında, öğretmenliğin kutsal bir görev olduğuna dikkat çekerken, “Onların bizler üzerindeki hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bizlere milli ve manevi değerlerimizi aşılayan öğretmenlerimize minnettarız” dedi.

 

 

TURAN’IN KUTLAMA MESAJI

 

“Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ ün bizlere hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmenin yolu bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakalayabilmek, bilgi toplumu olabilmek, dolayısıyla çok çalışmaktan, iyi bir eğitim-öğretimden geçmektedir.

Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz, büyük bir sevgi ve sabırla çalışan, her türlü zor şartlara göğüs geren, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimize, bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Onların bizler üzerindeki hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bizlere milli ve manevi değerlerimizi aşılayan öğretmenlerimize minnettarız.

Yarınların aydınlık ve modern Türkiye’si, çağdaş bir eğitim-öğretim sistemi içinde, kendi kendini yenileyen eli öpülesi değerli öğretmenlerimizin yetiştireceği evlatlarımız sayesinde şekillenecektir. Bu açıdan baktığımızda, öğretmenlerimizin üstlenmiş oldukları görevin ne kadar ulvi ve önemli olduğunu görebilmekteyiz. İşte onların bu sorumluluğu yerine getirebilme mücadelelerine bizlerde destek vermeliyiz.

Bu vesile ile büyük fedakârlık ve özveri içinde yarınlarımızın teminatı olan sevgili evlatlarımızı değerli bir mücevher gibi işleyen, eğiten, onlara iyi ve doğru arasındaki farkı anlatan, en büyük kazancımız Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak ve sahip çıkmak düşüncesini aşılayan fedakâr ve cefakârca çalışan, Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi ve eğitimcilerimiz rahmet ve minnetle anıyor, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Ailelerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat sürmenizi temenni ediyorum.”