Turan'ın 75. yıl anma mesajı

AK Parti Silivri Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Turan, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 75. yıldönümünde yayımladığı anma mesajında, 'Bu büyük liderin bizlere bırakmış olduğu cumhuriyeti sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmak da bizlerin ortak sorumluluğudur.' dedi.

Turan'ın 75. yıl anma mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 75. yıldönümünde bir anma mesajı yayımlayan AK Parti Silivri Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Turan, “Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında dava ve mücadele arkadaşlarını, kurtuluş savaşımızın unutulmaz kahramanlarını bir kez daha saygı, sevgi, rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

 

Turan: Saygı, sevgi ve şükranla anıyorum

 

AK Parti Silivri Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Turan anma mesajında şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, hayatı boyunca sergilediği duruş ve tavrıyla tüm dünya örnek bir liderlik sergilemiştir. Bu büyük liderin bizlere bırakmış olduğu cumhuriyeti sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmak da bizlerin ortak sorumluluğudur. Bu cennet vatanımızı, muasır medeniyetler çizgisine taşımakta için olanca gücümüzle çalışmak durumundayız.

 

Bu noktada,  Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizi Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaştırmak,  yurtta sulh cihanda sulh ilkesinden hareketle barış ve istikrar için partimiz tarafından büyük çabalar ortaya konmuş ve konmaktadır.

 

İnanıyorum ki, milletimizin tek vatan tek bayrak altında yaşama azmi ve kararlılığı sonsuza kadar sürecektir.

 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, aramızdan ayrılışının 75. yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında dava ve mücadele arkadaşlarını, kurtuluş savaşımızın unutulmaz kahramanlarını bir kez daha saygı, sevgi, rahmet ve şükranla anıyorum.”