Türk medyasının acı kaybı!

İhlas Holding, İhlas Yayın Holding ve bunlara bağlı İhlas şirketlerinin kurucusu Dr. Enver Ören vefat etti.

Türk medyasının acı kaybı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1990 yılında ABD'deki Houston Methodist Hastanesi'nde yapılan operasyonla kız kardeşinden alınan böbrek nakledilen Enver Ören'e, 2006'da Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde ikinci böbrek nakli gerçekleştirilmişti. Ancak ağır tedavi süreci ve üst üste geçirdiği cerrahi operasyonlar sonucu bünyesi zayıf düşen Enver Ören, nükseden sağlık problemleri yüzünden geçtiğimiz ay tekrar hastaneye kaldırılmıştı.

Tüm çabalara rağmen sağlık durumu düzelmeyen, Türkiye'nin ve İhlas Holding ailesinin "Enver Ağabey"i Sayın Enver Ören, bugün hayata gözlerini yumdu.

Yüksek ilmi, güler yüzü, cömertliği, alçak gönüllüğü, affediciliği, şefkati, güçlü hitabeti, hoş sohbeti ve samimiyeti ile hem Türkiye'nin, hem de çalışanlarının gönlünde taht kuran Sayın Enver Ören, hep neşeli bilinen bir insandı. Sevenlerine ilk defa üzüntü yaşatan Enver Ağabey, geride hiç silinmeyecek izler bırakarak ahirete intikal etti.

Enver Ören'in cenazesi, yarın ikindi namazını müteakip Eyüp Sultan Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Sultan'daki aile kabristanında, çok sevdiği hocası ve kayınpederi, büyük İslam alimi Sayın Hüseyin Hilmi Işık'ın (Kuddisessirruh) yanına defnedilecektir.