'Türküler Soma için' Biletler satışta

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Silivri şubesi tarafından Soma'da yaşanan Maden Faciasında şehit olan bir madencinin ailesine yardım için organize edilen konserin biletleri satışa sunuldu.

'Türküler Soma için' Biletler satışta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Silivri şubesi tarafından Soma’da yaşanan Maden Faciasında şehit olan bir madencinin ailesine yardım için organize edilen konserin biletleri satışa sunuldu.

Silivri sahilinde stand kuran dernek üyeleri, Silivrili vatandaşların bu konuya çok duyarlı olduklarını belirterek biletlerin hızla tükenmekte olduğunu söylediler. Derneğin basın sözcüsü Özkan Kandemir yaptığı açıklamada “ADD Silivri şubesi olarak Türkülerimizi Soma için söylüyoruz konseri düzenledik. Konserimize çok az bir zaman kaldı.24 Haziran Salı akşamı saat 20.30 ‘da Atatürk Meydanında düzenlediğimiz konserin biletlerinin satış gelirlerini Soma faciasında kaybettiğimiz madencimizin ailesinin evinin yapımında ve çocuklarının geleceklerinin kurtarılmasında kullanılacak. Bu anlamda sahilde ADD kadın kollarımız aldığımız karar doğrultusunda sahilde stant kurduk. Konser biletlerin tanesi 5 TL, isteriz ki bütün Silivri halkının bu çorbada bir tuzu olsun hep birlikte hiç olmazsa bir ailenin geleceğini kurtaralım. Türkiye Cumhuriyetine Atatürkçü laik evlatlar yetiştirelim istedik. Bu anlamda sizlerin hepinizi bu konser biletlerini almaya davet ediyoruz. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.”dedi.