Türkyılmaz:Milletimizin Başı Sağolsun

MHP Silivri İlçe Teşkilatı Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz'ın Basın Açıklaması

Türkyılmaz:Milletimizin Başı Sağolsun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şırnak’a bağlı Beytüşşebap ilçe merkezinde teröristlerce düzenlenen saldırıda asker ve polis 10 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, 4 ü ağır 7 güvenlik görevlisinin de yaralandığı haberini büyük bir üzüntü ve tepki ile öğrendik.

Haftanın ilk gününde yüreklerimizi yakan, bizleri derin hüzne boğan bu canilerin, katillerin, gözü dönmüş, haddini bilmez teröristlerin bilmedikleri ve düşünemedikleri bir konu vardır ki, bu millet tarihinde hiçbir vakit eşkıyaya boğun eğmemiştir. Aksine artan terör olayları milli birlik ve bütünlüğümüzü daha da pekiştirmektedir.

İlçe merkezinde de tıpkı kırsaldaki kadar cesur davranan terör örgütünün bu eyleminden de anlaşılıyor ki mevcut hükümet kendi vatandaşının can güvenliğini sağlayamamaktadır.

Terörle ilgili yanlış tespitler, müzakereler, açılım projeleri, teröristlerin sınırda davul zurna ile karşılamalar nihayetinde teröristle kucaklaşmaya kadar gitmiş bu miller, evlatlarını şehit haberlerine ve acısına mahkum edilmiştir. Yetersiz ve basiretsiz, hedefi olmayan iç ve dış politika asker, polis, çocuk demeden vatandaşımızın canına mal olmaya devam etmektedir.

Terör örgütünün ve onu destekleyen, bekleyen uzantısı olan hainlerin kesin olarak bilmesi gereken konu şudur ki: Bu millet Türk Cumhuriyeti topraklarının bölünmez bütünlüğü ve birliği için milli birlik kararlılığı içerisindedir.

Aziz şehitlerimize Cenabı Haktan rahmet, kederli ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize baş sağlığı diliyor yaralılarımızın da bir an önce şifa bulmalarını Allahtan niyaz ediyorum.