Ümit Kalko Vakfı'ndan Şampiyon Sporcuya Destek…

Squat, Bench ve Deadlif olarak 3 farklı kategoride gerçekleştirilen, bir güç sporu olarak değerlendirilen ve halterin bir kolu olarak görülen Powerlifting şampiyonu, 25 yaşındaki sporcu Hakan Uzunoğlu, 19 Mayıs 2018'de Ankara'da düzenlenecek olan Powerlifting Türkiye Şampiyonası'na Ümit Kalko Vakfı'nın desteği ile katılacak.

Ümit Kalko Vakfı'ndan Şampiyon Sporcuya Destek…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Powerlifting sporu ile uzun süredir ilgilendiğini belirten sporcu Hakan Uzunoğlu, yarışma öncesi hedeflerini paylaşmak üzere Ümit Kalko’yu Silivri’deki vakıf binasında ziyaret etti. Bu spor dalıyla uzun süredir ilgilendiğini belirten ve yaklaşık 9 yıldır halter sporu ile de uğraşan Hakan Uzunoğlu, “Powerlifting Türkiye Şampiyonası’na Ümit Bey’in desteği ile katılacağım. Elde edeceğim başarıyı Avrupa Şampiyonasında da sürdürmek istiyorum. Spora gösterdiği destek ve şahsıma göstermiş olduğu maddi manevi destek için kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah turnuvadan önemli bir başarı elde ederek döneceğim” dedi.

Bireysel kategoride yarışacak olan Sporcu, Türkiye Şampiyonası sonrası 23 Haziran 2018’de Fransa’da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.