Vali Mutlu 'Sizi Kutluyor, Başarılarınızın Devamını Diliyorum'

Işıklar'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Vali Mutlu 'Yeni döneminiz hayırlı uğurlu olsun. Tüm kamu kuruluşlarıyla uyumlu işbirliği çalışmalarınızı biliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum' dedi.

Vali Mutlu 'Sizi Kutluyor, Başarılarınızın Devamını Diliyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Işıklar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Vali Mutlu; “Yeni döneminiz hayırlı uğurlu olsun. Tüm kamu kuruluşlarıyla uyumlu işbirliği çalışmalarınızı biliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Başkan Işıklar’ın ikinci dönemini tebrik eden Vali Mutlu’nun ziyaretinde Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Güntekin, Silivri Belediyesi CHP ve AK Parti Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri de hazır bulundu.

 

İLETİŞİM MERKEZİ’NE VALİ MUTLU’DAN TAM NOT

Belediyeye ana giriş kapısından giren Vali Mutlu, Silivri Belediyesi İletişim Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vatandaşın belediyeye girer girmez hizmetle buluşmasının çok anlamlı olduğunu ifade eden Mutlu, Başkan Işıklar’ı tebrik etti.

 

MUTLU; “SİZİ KUTLUYOR, BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM”

Vali Mutlu Işıklar’a görevinde başarılar dileyerek; “Yerel seçimler sonrasında, güzel ilçemizin görevine devam eden belediye başkanı olarak sizi ziyaret edelim istedik. Biz kez daha sizi ve meclis üyelerinizi yürekten kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Her ilçemiz birbirinden değerli. Silivri’miz de çok güzel ve çok önemli markaları olan bir ilçemiz. Hepsinden güzel olan ise milletin teveccühü, seçmenin teveccühü. Verilen emaneti hizmete dönüştürmek üzere iş başı yapmak gerçekten büyük bir onur. Siz de bu onuru gerçekleştirdiğiniz hizmetlerle ortaya koyuyorsunuz. Tüm kamu kuruluşlarıyla uyumlu işbirliği çalışmalarınızı biliyorum. İnşallah bu dönemiz de güzel hizmetler ile dolu olsun” şeklinde konuştu.

 

IŞIKLAR MUTLU’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Işıklar; “Görev sürem içerisinde dördüncü kez Silivri’ye geliyorsunuz. İlçemiz için yaptıklarınızı bir borç olarak dile getirmek istiyorum. Üniversite alanlarımızın korunmasında, dere yatağının selden sonra talimatınızla başlayan ve devam eden ıslah sürecinde, bunun yanında topraklarımızın korunması konusunda gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ediyoruz. Tüm bunlar Silivri’ye yapılmış en büyük hayırdır, size bu konuda müteşekkiriz” dedi. Yerel seçimlerin ardından telefonla kendisini arayarak ilk tebrik eden kişinin Vali Mutlu olduğunu dile getiren Işıklar, ziyaret için teşekkür ederek Silivri’de acil yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi verip, projelerini dosya olarak sundu.