Vali Şahin Silivri'de Kar Çalışmalarını Denetledi

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Silivri Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ni ziyaret ederek, kar yağışı sebebiyle ilçenin genel durumu hakkında İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar'dan bilgi aldı.

Vali Şahin Silivri'de Kar Çalışmalarını Denetledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Valisi Vasip Şahin, akşam saatlerinde Silivri’ye gelerek Silivri Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ni ziyaret etti. Ziyarette Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar, Silivri Emniyet Müdürü Hakan Er, Silivri Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Müslüm Apaydın, Emniyet Amiri Gülay Tunçer hazır bulundu.

İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar’dan kar yağışı sebebiyle ilçenin genel durumu hakkında, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Er ve Silivri Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Müslüm Apaydın’dan asayiş ve trafik konularında bilgiler alan Vali Şahin “Kar yağışı dolayısıyla buradaki yolların ve ilçenin genel durumuna bakmaya geldik. Arkadaşlarımızın hepsi görevlerinin başında devam ediyorlar. Temennimiz ve çabamız herhangi bir kaza ve herhangi bir sıkıntı olmadan vatandaşlarımızın seyirü sefer güvenliğini temin etmek ”dedi.

Vali Şahin, yaklaşık 1 saat Silivri’de kaldıktan sonra ilçeden ayrıldı.