Vatan Sevgisine Engel Yoktur

Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) Çanakkale Şehitlerini Anmak için çok farklı bir tiyatro etkinliği ile 'Biz de varız' dediler.

Vatan Sevgisine Engel Yoktur
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel öğrencilerin gölge oyunu tarzında yaptığı ‘SON YOKLAMA’ adlı tiyatro etkinliği büyük beğeni kazandı. Alışılagelmiş etkinliklerden farklı olarak sergilenen sahne performansı izleyicileri duygusal ve unutulmaz anlar yaşattı.
Programa İlçe Emniyet Amiri Gülay Tunçer, Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman Kesici ve Mecit Albayrak, Mal Müdürü Hadi İlgin, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve beraberindeki üyeler, Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Yusuf Güven, Okul Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tamamen dolu olan salonda açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Bünyamin Kurt, ‘ Söz konusu Vatan savunması olunca bu ülkede yaşayan her bir ferdin dün Çanakkale’de nasıl seve seve canını verdiyse bugün de aynı koşullar oluştuğunda tekrar aynı iman ve inançla Vatan için herkesin hazır olduğunu’ ifadelerini kullandı.
Okul Müdürü Bünyamin Kurt Özel Eğitim öğrencileri olarak Türkiye de bir ilk gerçekleştirmenin gururu ve heyecanını taşıdıklarını belirtip katılımcılara teşekkür etti.Daha sonra özel öğrencilerin Grup Ünlem ile birlikte hazırladıkları Koro Şarkıları sahne aldı. Ardından Eğitimci Yazar Ali Erkan Kavaklı’nın söyleşisi ile program sona erdi.Program sonunda okul bağışçısı Abdullah Bilgingüllüoğlu tarafından programa katılan Ak Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu’ya özel öğrenciler tarafından hazırlanan Türkiye Haritası tablosu hediye edildi.Program çıkışında katılımcılara yazarın Matarama Kan Doldu adlı kitabı hediye edildi ve Çanakkale yemek menüsünde bulunan Buğday Çorbası-Üzüm Hoşafı ikram edildi.