Vatandaş, Sokak Köpeklerinden Şikayetçi!

Son günlerde Silivri Kiptaş 1,Önder Sitesi ve Aşiyan Sitesi çevresindeki sokaklarda dolaşan başıboş köpeklerin sayısında artış olduğunu gözlemleyen vatandaşlar, yetkilileri göreve davet etti.

Vatandaş, Sokak Köpeklerinden Şikayetçi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son günlerde Kiptaş 1,Önder Sitesi ve Aşiyan Sitesi çevresindeki sokaklarda dolaşan başıboş köpeklerin sayısında artış gözlemlendi. Havaların ısınmasıyla birlikte sokak aralarına dağılan başıboş köpeklere vatandaşlardan tepki yağıyor.

Her an her cadde ve sokakta sürü halindeki köpeklerle karşılaşan vatandaşlar, Konutlar bölgesinde neye uğradığının şaşkınlığı ve köpeklerin korkusuyla yetkililerin görevlerini yerine getirmelerini istedi.

Özellikle son zamanlarda Kiptaş 1,Önder Sitesi ve Aşiyan Sitesi önündeki yolu kullanan vatandaşlar ve Teravih namazlarında namaza giden vatandaşlar tarafından sıkça görülen sokak köpekleri, sitelerdeki çocuklar  ve dışarıya çıkan kadınların korkulu rüyası oldu. Sürü halinde dolaşan sokak köpekleriyle ilgili yetkililerin duyarlı davranması ve görevlerinin gereğini yerine getirmesi bekleniyor.