Yalçın: 'Ne mutlu Türk'üm diyene!'

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen programa, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın, yaptığı konuşmada söyledikleri ile damga vurdu.

Yalçın: 'Ne mutlu Türk'üm diyene!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında yaptığı konuşma ile 15 Temmuz darbesine teşebbüs edenlere ateş püskürdü. Yalçın konuşmasını Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ne mutlu Türk’üm diyene” sözü ile bitirdi.

15 Temmuz 2016 alçakça saldırıların milletimizin birliğini bozarak kardeş kavgası başlatmak, güzel ülkemiz Türkiye’yi iç savaş ortamına sokup karıştırmak, Türk Milleti’nin ve Ehl-i İslam’ın kutlu kalesi Türkiye Cumhuriyetimizi yıkarak vatan topraklarımızı ele geçirmek amacındaki Fetullahçı Terör Örgütü ve yandaşlarının darbe ve işgal girişimine karşı Türk Milleti’nin bütünleşerek geçit vermediği satışmış hainlere ve işbirlikçileri darmadağın ettiği tarihtir.

Her zaman Türk Milleti’nin milli iradenin kesintisiz demokrasinin yanında olacağız ve yine her zaman darbelerin karşısında dimdik duracağız.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dediği gibi, “12 Eylül’de bizim çocuklarımız kazandı, diyorlardı. Çok şükür 15 Temmuz’da onların gayrimeşru çocukları kaybetti.”

Yanılıp yenilip yani bir darbe girişimini aklından, hafızasından geçiren varsa ölümü göze almış demektir. Türk Milleti yenilmeyecektir. Türk Milleti yıkılmayacaktır.

Bir kez daha iyi niyetle, güzel düşüncelerle hatırlatıyorum. Duymayanlar duysun, bilmeyenler bilsin. 15 Temmuz istikbalimize göz diken, varlığımızı yok etmek isteyen bir avuç satılmış ve hainlerin hevesleri kursaklarında bırakan şehitlerimizi minnetle anıyorum.

Türk Milleti’nin bağrından çıkan devletimizin kurucusu başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla şehitlerimizle gazilerimizle birlikte kurarak bize emanet ettiği toprakların çocukları olan kahraman 15 Temmuz şehitlerimiz olan 249 vatan evladımızı rahmetle anıyor, 2193 gazimize şakranlarımızı arz ediyorum, sağlıklı bir hayat diliyorum.

Ve sözlerimiz bitirmeden önce15 Temmuz şehidimiz Ömer Halisdemir için Hüseyin Nihal Atsız’dan bir dörtlük okuyup konuşmamı bitirmek istiyorum.

Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir

Ne de yıldızlar gibi bir parlayıp sönmektir.

Bunun için ölüme bir atılış gerekir

Atıldıktan sonra da bir daha dönmemektir.

Rabbim bize bir daha böyle bir gün yaşatmasın. Allah’a emanet olun.

“NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE.”