Yalçın 'Trafik sorununa kalıcı bir çözüm bulunmalı'

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, ilçe genelinde yaşanan trafik sorununun ilçede yaşayan tüm bireylerin sorunu olduğunu belirterek kalıcı bir çözüm bulunmasını söyledi.

Yalçın 'Trafik sorununa kalıcı bir çözüm bulunmalı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Gökhan Daşgın, Ersin Boz ve Murat Pişkin, haber merkezimizi ziyaret etti.

SHA İmtiyaz sahibi Yusuf Eker ve SHA koordinatörü Chenay Kobak tarafından ağırlanan Yalçın ve beraberindeki yöneticiler gündeme ve Silivri’ye dair sohbet etti.

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, geçtiğimiz günlerde hayata geçirilen alt geçit düzenlenesinden sonra ortaya çıkan trafik sorununu dile getirerek “Silivri hepimizin, yerel yöneticiler ve siyasetçiler hep birlikte Silivri’ye hizmet etmek için çaba sarf ediyor. Artaç trafiğinin rahatlaması için yapılan bu çözüm beraberinde sorunlarda getirdiğini gözlemliyoruz. Sabah ve akşam saatlerinde aşırı bir yoğunluk yaşanıyor. Yarın okullar açıldığında servis araçlarının bu trafiği çekilmez hale getireceği kanısındayım. Yerel yönetici ve siyasetçiler olarak ortak yaşam bölgemiz olan Silivri’nin bu sorununa kalıcı bir çözüm getirilmesi gerektiğine inanıyorum. Yapılacak bu çalışmalarda biz parti olarak sonuna kadar destek olacağız” dedi.