Yarın senenin en büyüğü olan Dolunay gerçekleşecek!

Bu sene yaşanan koronavirüs salgını için oldukça kritik sinyaller veren dolunay, senenin en büyüğü olacak. Hatta bu yüzden bir diğer adı da Pembe Ay olarak geçiyor. Bu sene ise Terazi burcu üzerine yer alacak.

Yarın senenin en büyüğü olan Dolunay gerçekleşecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8 Nisan dolunay 2020 etkileri oldukça merak ediliyor. Bu sene yaşanan koronavirüs salgını için oldukça kritik sinyaller veren dolunay, senenin en büyüğü olacak. Hatta bu yüzden bir diğer adı da Pembe Ay olarak geçiyor. Bu sene ise Terazi burcu üzerine yer alacak.

NEDEN PEMBE AY DENİYOR?

Bu adın Ay’ın rengiyle ilgisi olsa da gerçek mistik veya hayranlık uyandırıcı değildir. Gerçekte, Nisan ayındaki dolunay genellikle doğu Kuzey Amerika’ya özgü belirli bir kır çiçeği erken ilkbahar çiçeklerine karşılık geliyordu : Phlox subulata – yaygın olarak sürünen phlox veya yosun phlox olarak da adlandırılır – ve aynı zamanda “yosun pembesi” de denir.

Bu mevsimsel birliktelik sayesinde, bu dolunay Pembe Ay olarak adlandırıldı!

Dolunay Anlamı

Ay’ın karşısındaki güneş , bu ay evresinin sonraki iki haftası boyunca evinizi, ailenizi ve yakın ilişkilerinizi daha keskin bir odak haline getirir. İşe karşı ev veya istediğiniz şeye karşı ihtiyacınız olan güçlere karşı, iç gerilim ve dış baskılar yaratılacak. Bu, enerjinizi tüketen çatışmalara ve krizlere yol açabilir.

Duygu ve içgüdülerin ay nitelikleri dolunayda zirveye ulaşır. Bu nedenle, ilişki zorluklarını aşmak için artan duygusal gücünüzü ve sezginizi kullanın. Bilinçaltı farkındalığı kişisel ilişkilerinize tarafsız ve dengeli bir bakış sağlar. Herhangi bir ilişki dinamiği veya uyumsuzluğa neden olan olumsuz duyguları açıkça göreceksin.