Yaşlılar, Sertifikalı Personele Emanet

Gönenli Mehmet Efendi İlim ve Hizmet Vakfı Akçil Kardeşler Huzurevi personeli, Yaşlı Refakatçisi Kursu'nu bitirerek sertifika aldı. Personele sertifikaları törenle verildi.

Yaşlılar, Sertifikalı Personele Emanet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gönenli Mehmet Efendi İlim ve Hizmet Vakfı Akçil Kardeşler Huzurevi personeli, Yaşlı Refakatçisi Kursu’nu bitirerek sertifika aldı. Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 12 Mart-11 Haziran 2012 tarihleri arasında Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen 384 saatlik kursu başarıyla tamamlayan personel, sertifikalarını huzurevinde düzenlenen törende aldı.

 

Sertifika töreninde konuşan Gönenli Mehmet Efendi İlim Vakfı Başkanı  Zeynep Feza Kurtulmuş “ Burada güzel bir hizmet vermenin bir mutluluğunu yaşıyoruz.Huzurevi deyimi çok soğuk bir kavram,bu konuda ışık tutan hocamız Gönenli Mehmet Efendi  huzurevimiz hizmete 2006 yılında başladı ,o dönemden bu zaman kadar bu gördüğünüz bina bu hizmetler bağışlarla devam etti.Yaşlılara hizmet etmek çok önemli yaşlıların dualarını almak bizler için çok önemlidir “dedi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Silivri Tapu Dairesi Müdürü Ali Aydın ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nuri Solmaz, kursiyerlere sertifikalarını vererek başarılar diledi.