Yaşlılar Yeni Yılı Erken Kutladı

Silivri Belediyesi Çanta Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konukevi'nde misafir olan yaşlılar, düzenlenen yeni yıl eğlencesiyle 2012'ye erken 'merhaba' dedi. Hediyeler ile sevinen yaşlılar, canlı müzikle eğlendi.

Yaşlılar Yeni Yılı Erken Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Çanta Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konukevi’nde önceki gün erken yılbaşı sevinci yaşandı. Konukevi’nde misafir olan yaşlılar, düzenlenen yeni yıl eğlencesiyle 2011’e veda ederken, 2012’yi karşıladı. Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi ekibinin de katıldığı yeni yıl eğlencesinde, misafir yaşlılar, Konukevi’ne sürekli destek veren Sanovel İlaç Fabrikası Yöneticisi Halit Cebeci ve ekip arkadaşları ile Çanta Mahallesi’nde yaşayan ve Konukevi’ne sürekli maddi-manevi destekte bulunan Nezihe Süğlün tarafından da yine yalnız bırakılmadı.

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Silivri Belediyesi EYKOM Birim Sorumlusu Gökhan Yağmuroğlu ve Konukevi Sorumlusu Hatice Genç’in açılış konuşmasıyla başlayan yeni yıl eğlencesi öncesi, yaşlılar kendi elleriyle salonu süslerlerken, çocuklar gibi heyecanlı ve neşeli oldukları gözden kaçmadı. Fulya Ata ve ekibinin canlı müzikleriyle eğlenen konukevi misafiri yaşlılar çeşitli hediyelerle sevinirken, 2012 yılı için dilek ve umutlarını da dile getirdiler.