Yeni Ay'a dikkat ! Bizi Nasıl Etkileyecek?

Etrafınıza ışık saçın, kendinizle uğraşmaktan vazgeçin. Başkalarının karanlıklarını aydınlatmayı görev seçin.Motivasyonunuzu azaltan şeylerden uzak durun. Olumsuzluklarınızdan, problem gördüklerinizden söz etmeyin. Olumsuz gördüğünüz insanları ve olayları tanıyın.

Yeni Ay'a dikkat ! Bizi Nasıl Etkileyecek?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

YENİAYIN BURÇLARINIZA ETKİLERİ: 

Koç Sosyal çevrenizin geliştiği ve görünürlüğünüzün arttığı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Çevrenizdekiler tarafından oldukça ilgi odağı olacağınız bir zaman dilimi. Sürpriz bir şekilde çok güçlü bir şekilde âşık olup evlilik kararı alabilirsiniz. Ya da evlat sahibi olma fikri size sıcak gelebilir. Çocuklarınız var ise onlarla ilgili gurur duyabileceğiniz bir dönem. Bu yeni ay sürecinde gerçekleşen olaylar geleceğinize dair kadersel bazı değişimlerinde ayak sesleri olacaktır. Şansınızın döndüğü bir yeniay olabileceğini söyleyebiliriz.

Boğa 
Sorumluluklarınızı izlemeye ve gözlem altına alacağınız bir süreç. Rekabetlerinizi bu dönem biraz daha yumuşatmanız gerekebilir. Aile içerisinde bazı konularda fikir ayrılıkları oluşabilir. Alım satım gayrimenkuller konularda gerginlikler yaşamanız aile bağlarınızı zedelememeli. Bazı tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir ev-alım satım işlemleri ya da anneniz babanız ile alakalı önemli konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Taşınma ya da evde bazı tadilat ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ailenizdeki bireylerin sağlık durumları ile ilgilenebilirsiniz.

İkizler 

Yakın çevreniz, arkadaşlarınız ve kardeşlerinizin hayatıyla ilgili gündeme gelen yeni konulara alışkanlık sağlamak durumunda kalabilirsiniz. Taşınma ve yer değiştirme konuları gündeminizde olabilir. Bazı tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Şüphelendiğiniz konularda önemli haberler duyabilirsiniz. Gerçek haberler daha net ortaya dökülecektir. Uzun zamandır beklediğiniz örneğin; araç-alım satım işlemleri ya da kardeşleriniz ile alakalı önemli konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Eğitim ve seyahat faaliyetleriniz hız kazanabilir. Çevrenizle iletişim kurduğunuz her türlü konuda farkındalıklar kazanacaksınız. İlişkiniz adına önemli bir konuşma yapabileceksiniz.

Yengeç 

Maddi manevi kazanımlarınızı ve borçlarınızı ilgilendiren alanlarda oluşum gelişecek. Uzun zamandır beklediğiniz maddi kazanımlarınızı tahsil edebilirsiniz. Maaşınıza zam alabilirsiniz. Borçlarınızı önemli ölçüde eritebilirsiniz. Borçlanacak fırsatlarla karşılaşabilir, maddi dengelerinizi düzene koyabilirsiniz. Önemli maddi getirileri olan projelere başlayabilirsiniz. Ödemelerinizi gözden geçirip yeni bir düzende kendinize kurabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerden yana ise yeni başlangıçlar sizi heyecanlandırabilir.

Aslan 

Hayatınızı tamamıyla dönüştürmeye ve değiştirmeye gelen bir yeniay. Hayatınızla ilgili önemli farkındalıklar yakalayabileceksiniz. Bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalmak artık hayatınızı farklı bir yönde gelişime kaydırabilir. Yürümeyen ilişkileriniz varsa ayrılabilirsiniz, İlişkinizde artık ciddi kararlar almak isteyebilirsiniz, sonuç beklediğiniz hayatınızı duraklatan bazı konularda önemli sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Kadınlarla olan ilişkilerinizde krizli gelişmeleri iyi yönetmelisiniz. Önümüzdeki 21 Ağustos Aslan burcundaki güneş tutulması ile hayatınıza dair kadersel tüm olayları deneyimlenecektir.

Başak 

Hayatınızın arka bahçesinde ya da gizli kalmış alanlarında meydana geliyor olacak.12.ev diye tabir ettiğimiz alanda bu oluşumun meydana gelmesiyle birçok gizli olan konuların açığa çıkması da diyebiliriz. Gizli saklı oluşumların gün yüzüne çıkmasıyla hayatınızı farklı bir yolda düzenlemeye gitmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınıza ait olan bazı bilgileri deşifre edebilirsiniz. Kötü diye adlandırdığımız olayların ve neden benim başıma geliyor kısırdöngülerinin arkasında önemli bir farkındalık yaşayabileceksiniz. Hayata dair bakış açınız büyük ölçüde değişi gösterecektir.

Terazi 

Sosyal çevreniz değişebilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde sınanabilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınızı bitirme kararı alabilirsiniz. Önemli bir dileğiniz ve niyetinizin oluşması için gelişmeler ve sonuçlanmalar meydana gelebilir. Araç alım, satımı ile ilgili önemli sürpriz bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediğiniz evi uygun fiyata satın alabilirsiniz. Eşinizden kaynaklı finansal destek görmeniz söz konusu. Elinize geçen parasal durumları hemen yatırıma dönüştürmenizi tavsiye edebiliriz.

Akrep 

Dönüştürücü ve özel bir yeniay olacak sizler için. Kariyer hayatınızda üstlerinizle olan ilişkileriniz ne kadar iyiyse bu yeniaydan o kadar kazançlı çıkacaksınız. Aksi halde kendinizi ifade etmeniz gereken zor durumlar oluşabilir. Yeni kariyer projeleri ve teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza yönelik olumsuz arka plan işler yürütmekten uzak durun. Aşk hayatınızda yaşadığınız olumsuzluklara karşın hırsınızın kurbanı olmayın. Her zamanki sakin ve umursamaz duruşunuzu kullanın. Kazanan siz olacaksınız.

Yay 

Süregelen bazı hatalarınızla yüzleşebilir veya yeni bir anlayış şekli kazanabilirsiniz. Sorumluluklarınızın farkına varmanız gereken bir süreç olabilir. Yükseköğrenim ve eğitimsel faaliyetlerin hız kazanması mümkün. Sosyal statünüzde yetkinlik kazanmak için, önemli bazı tamamlamanız gereken bir eğitime başlamanız gerekebilir. Seyahat fırsatları karşınıza çıkabilir. Ticari ve yurtdışı bağlantılı projelerde hızlı gelişmeler meydana gelebilir. Orijinal ve sıra dışı olmanız bu süreçte size daha da şans getirecektir. Önemli bir hayat fırsatı ile karşılaşabilirsiniz ama risk almanız gerekebilir.

Oğlak 

Finansal hayatınızla ilgili bazı taşları yerine oturtma zamanı gelmiştir. Bu zamana kadar maddi kaygılarınızı hep daha fazla kazanarak, kendi lükslerinizden ödün vererek çözmek istediniz. Bundan sonraki süreç kazanımlarınızı paylaşma yoluna gidebilirsiniz. Paylaştıklarınız finansal yatırımlar sizleri daha ileriye götürecek nitelikte olacaktır. Tabi bu kararları alırken eski tecrübelerinizden yararlanmayı ihmal etmeyin. Paylaşma ve üretme yönüne gittiğiniz takdirde hayatınız maddi manevi zenginleşecektir. Aşk ve ilişkiler adına ise güzel sürprizler sizi bekliyor olacak.

Kova 

İlişkilerinizde kişiliğinizi ön plana çıkartacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Evliliğiniz ve ortaklığınız ile alakalı bazı kararlar almanız gerekebilir. İlişkiniz hakkında önemli başlangıçlar ya da bitişler yapmak zorunda olabilirsiniz. Artık alışkanlıklarınız ile ilgili ciddi bir düzenlemeye gitme kararı alarak bugüne kadar canavarlaştırdığınız konularla yüzleşip özgürlük alanınızı kendiniz oluşturacaksınız.

Balık 

Bugüne kadar çok çalışıp bir türlü emeğinizin karşılığını alamadığınızı düşündüğünüz konularda tamda karşılık bulabileceğiniz bir tutulma etkisi diyebiliriz. Çalışanlarınız ile ilgili konularda bazı netlikler yaşayacaksınız. Kendinize öncelik vermekten vazgeçip sürekli çevrenize hizmet etme ve kendinizi artık kurban rolü içine koymaktan vazgeçmeniz gereken mesajları da veriyor. Kişisel ihtiyaçlarınıza daha fazla önem vermeniz gereken eski yaptığınız hataları yapmadığınız, sorumluluklarınızı belli bir düzene koyabileceğiniz fırsatlarla dolu bir yeniay yaşayabilirsiniz. Kurallarınızı çizin.

http://mahmure.hurriyet.com.tr