Yılbaşı Partisine Davetlisiniz

Silivri Belediyesi'nin organize ettiği, 31 Aralık Salı akşamı saat 22.00'de Silivri Sahili kordon boyunda gerçekleşecek olan renkli ve sürprizlerle dolu Yılbaşı Partisine davetlisiniz.

Yılbaşı Partisine Davetlisiniz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Belediyesi’nin organize ettiği, 31 Aralık Salı akşamı saat 22.00’de Silivri Sahili kordon boyunda gerçekleşecek olan renkli ve sürprizlerle dolu Yılbaşı Partisine davetlisiniz.

 

Silivri Belediyesi, 2013’ün son akşamı Silivri Sahili kordon boyunda gerçekleşecek Yılbaşı Partisine hazırlanıyor. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın her yıl gerçekleştirdiği coşkulu yeni yıl kutlaması bu yıl da dolu dolu geçecek. Müzik eşliğinde gerçekleşecek kutlamalarda, Noel Baba Silivrililere ikramlar dağıtacak. Sürpriz hediyelerin de dağıtılacağı renkli Yılbaşı Partisinde, 2014’e girilen ilk dakikalarda havai fişek gösterisi gerçekleşecek.

 

SİLİVRİ YENİ YILA IŞIL IŞIL GİRİYOR

Yeni yıl öncesi cadde ve sokaklarda başlattığı ışıklandırma çalışmasıyla ilçeyi ışıl ışıl bir hale getiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 2013’ün son akşamı saat 22.00’de Silivri Sahili kordon boyunda gerçekleşecek Yılbaşı Partisine tüm Silivrilileri davet etti. Silivri Belediyesi, vatandaşların yılbaşını huzur içinde geçirmeleri amacıyla gerekli tüm önlemleri aldı. Vatandaşların olası olaylara anında müdahale edilmesini sağlamak amacıyla başvurabilecekleri telefon numaraları şu şekilde;

Silivri Belediyesi 444 20 47, Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 0212 727 10 45