İYİ Parti çalışan gazeteciler gününü Kahvaltıda Kutladı

10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla İyi Parti Silivri İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltı toplantısına, yönetim kurulu üyelerinin de tanıtımı gerçekleştirildi.

İYİ Parti çalışan gazeteciler gününü Kahvaltıda Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahvaltı Toplantısına Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ethem Baykal, İstanbul iYi Parti il Başkan Yardımcılarımız Orhan Can, Celalettin Akyol, Mümin Günler, iYi parti Silivri ilçe başkanı A. Refik Bek ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte katıldılar.
‘NİCE 10 OCAK’LARA ‘
Çalışan Gazeteciler Günü ve İYİ Parti İlçe Yönetimi Tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Bek şunları söyledi: “10 Ocak Gazeteciler Günü Münasebetiyle Cuma günü Şehit Kardeşimiz Olcay Özcan ve ebediyete intikal etmiş gazeteci arkadaşlarımızın ruhuna Mevlit okuttuk. Bugün de sizlerle bir araya gelip hem sabah kahvaltımızı birlikte yapıp Hem de günün anısına birer hediye takdim ederken, yeni atanan yönetim kurulumuzu da sizlerle tanıştırmak istedim. Katılımınızdan dolayı size, yönetim kurulu üyelerime, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ethem Baykal, İl Başkan Yardımcılarımız Orhan Can, Celalettin Akyol ve Mümin Günler’e çok teşekkür ediyor, nice 10 Ocak’lara diyorum.”