İyi Parti'de Cevap Bekleyen Sorular !

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç'ın 'Ozan Ersaraç görevden alındı iddiası' haberimiz üzerine basın yayın kuruluşlarına servis ettiği 25 Eylül 2019 tarihli Görevlendirme yazısı, cevaplanması gereken birçok soruyu gündeme getirdi.

İyi Parti'de Cevap Bekleyen Sorular !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın imzalı, 25.09.2019 tarihli görevlendirme yazısına göre, bu tarihten itibaren İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ve mevcut yönetiminin düşmesi gerekirdi, Ersaraç ve yönetimi o tarihten beri nasıl toplantılar yapıp kararlar alabiliyor?

Ozan Ersaraç görevlendirme yazısı aldıktan sonra neden yeni yönetim kurulunu oluşturup, İl Teşkilatı ve genel merkeze onaylatmadı?

Ersaraç ve yönetimi görevden alınmadıysa veya istifalarla düşmediyse, genel merkezden Ersaraç'a neden böyle bir görevlendirme yapıldı?

Madem mevcut yönetim görevde değil, Ersaraç Başkanlığında yapılan ve Silivri’den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Orhan Can’ın da katıldığı Silivri İlçedeki toplantıda başkanlık divanı düşürüldü?

İlçe yönetimi toplantılarında yönetim kurulunda olmayan kişiler, hangi sıfatla bu toplantılarda yer aldı?

İlçe binasının aylardır ödenmeyen kiraları yüzünden bina sahibinin İl Başkanlığına kadar gittiği iddiaları doğru mu?

Son aylarda Silivri İyi Parti’de yaşanan garip ve anlamsız olaylar karşısında teşkilattaki tüm ağırlığını kaybeden Ersaraç’ın basına servis ettiği görevlendirme yazısı, Ersaraç ve yönetiminin görevden alındığının gösteresi değil mi?

İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ve İYİ Parti İl Yönetiminden bu sorularımıza biz ve kamuoyu cevap bekliyor.