Kadıköy'ün Spor Sahası Tamam

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın 2016 yatırım programı kapsamında Kadıköy Mahallesi'nde başlattığı spor alanı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Kadıköy'ün Spor Sahası Tamam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi tarafından Kadıköy’de yapılan spor alanı düzenlemesi bölgede modern bir değişim yarattı. Ayla Sokak’ta atıl şekilde bulunan mera, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın talimatlarıyla halı saha, idari bina ve seyirci tribünü ile modern bir tesis haline getirildi. Heyecanlı futbol karşılaşmalarına ve antrenmanlara ev sahipliği yapacak saha, peyzaj düzenlemelerinin de tamamlanmasıyla halkın kullanımına açıldı.
 
IŞIKLAR; “HER EVDEN EN AZ BİR ÇOCUK SPORLA TANIŞMALI”
 
Spor kitleselleştirilmeli diyen Başkan Işıklar: “Amacımız yavrularımızın her mahallemizde spor yapmasını sağlamak. Forma giyen çocuk terörist olmaz. Sağlıklı, cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, sorgulayan, yaratıcı, refah içinde yaşayan bir millet yetiştirmek için eğitim hizmetlerini çalışmalarımızın merkezine koyuyoruz. Tüm sorunların kökünde eğitim yatıyor. Spor eğitimleri bunun sadece bir tanesi. Spor kitleselleşmeli, her evden en az bir çocuğumuzun sporla tanışması için çalışıyoruz” dedi. 
 
KADIKÖY’DE NELER YAPILDI?
 
Silivri Belediyesi 2016 yatırım programında Kadıköy Mahallesi Ayla Sokak’ta yapılan Spor Alanı Düzenleme Çalışmaları kapsamında toplam 2278 metrekare alan üzerinde; 989 metrekare futbol sahası, 403 metrekare sert zemin düzenlemesi, yeşil alan ve saha içi aydınlatma tesisatı, saha etrafı tel çit montajı ve yeşil alan düzenlemesi gerçekleştirildi.

Kadıköyün Spor Sahası Tamam

Kadıköyün Spor Sahası Tamam