Kutlu Kadıköylülerle Buluştu

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, mahalle ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretine Kadıköy'e giderek başladı.

Kutlu Kadıköylülerle Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu Kadıköy Mahallesinde toplantı düzenledi. İBB hizmetlerinin slayt eşliğinde anlatıldığı toplantı öncesinde, Kadıköy esnafını ziyaret edip toplantıya davet eden Kutlu; “ Ayağınıza kadar geldik. Varsa bir eksiğiniz veya çözülmeyen bir sorunuz bize hesap sorun. Biz bunun için bu akşam buradayız. Ne sorununuz varsa gelin hep birlikte konuşalım ve çözüme kavuşturalım” dedi.

AK Parti Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğunu ziyarette, Kadıköy Muhtarı Mehmet Yeniçiftik, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve beraberindekilere ev sahipliği yaptı. Toplantıda İBB’nin Kadıköy’e yaptığı hizmetlerinden dolayı AK Parti Silivri İlçe Başkanına ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür eden Kadıköy Mahalle Muhtarı Mehmet Yeniçiftlik; “ Mahallemizin sorunlarını konuşmak için AK Parti İlçe Başkanımız ayağımıza kadar geldi. Ne sorununuz varsa burada söyleyin. Sorunlar konuşa konuşa çözüme kavuşur” diyerek, mahalle halkından ne sorunlarını iletmelerini istedi.

AK Parti Mahalle Sorumluları ve K Parti Belediye Meclis Üyeleri Mutlu Bozoğlu, Tamer Şişman’ında birer konuşma yaparak; “ Siyaset hizmet etme işidir, hizmet etmek demektir. Bizler sizlere hizmet etmek için varız. AK Parti hem ilçemize hem de mahallelerimize güzel hizmetler yaptı, yapmaya da devam edecek” diyerek, mahalle halkının ne sorunu varsa çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Muhtar, Mahalle Sorumluları ve Meclis Üyelerinin konuşmalarının ardından söz alan AK Parti Silivri İlçe Balkanı Rıfat Kutlu, Kadıköy Mahallesine İBB tarafından yapılan çalışmalar hakkında slayt gösteri eşliğinde bilgi verdi.  Kadıköy Mahallesine ve Silivri’ye AK Parti döneminde yapılan hizmetleri mahalle halkına slayt gösterisiyle bir bir anlatan Kutlu; “ Burada CHP’li olan ağabeylerimiz kardeşlerimizde vardır,  MHP’li olan da vardır. Ama biz kimsenin siyasi düşüncesine bakmadan hizmet etme derdindeyiz ve ediyoruz da. Silivri’’ye yapılan Belediye Binası da dahil tüm hizmetler AK Parti döneminde yapılmıştır ve halende İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmaya devam etmektedir. Doğalgazdan tutunda, dere ıslahı, altyapı, üst yapı, asfaltlama ve trilyonluk arıtma tesisleri ilçemize ve mahallelerimize kazandırılmıştır. Gördüğünüz üzere Silivri’ye yapılan bütün hizmetler AK Parti tarafından yapılmıştır” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’da sizleri ziyarete geliyor. Ama o hizmet yapamadığı için, anlatacak veya sizlere gösterecek bir hizmeti olmadığı için AK Patiyi karalıyor. AK Partililerin Atatürk’ün değerlerini yok etmek istediğini anlatıyor sislere. Çünkü anlatacak bir hizmeti yok. Olmadığı içinde bizleri karalıyor. Bakın ben İBB’nin Silivri’ye yaptığı hizmetleri size anlatmaktan, CHP’yi veya Belediyeyi karalayacak vakit bulamıyorum. Ama o sizlere anlatacak hizmeti olduğu için gelip bizi Atatürk düşmanı olarak gösteriyor ve karalıyor” dedi.

CHP’li ilçe belediyesinin Kadıköy Mahallesine "Çöp torbası ve sıvı sabun" vaad ettiği hizmet anlayışı ile AK Parti vizyonunun hizmet anlayışının farkını gözler önüne seren Kutlu; “ Belediye

2016 yatırım planında Kadıköy’e çöp torbası ve sıvı sabun vaat ediyor. İBB’nin ve Silivri Belediyesinin hizmetlerini karşılaştırmanız anlamında bunları sizlere anlatıyorum. Yoksa ortada bir seçim falanda yok. Sadece sizlerin sorunlarını dinlemeye ve yapacaklarımızı anlatmaya geldim. Ama belediye başkanına şunu da sormanızı istiyorum. 115 Trilyon borcu olan bir belediye mahallenize ve ilçemize ne hizmet etmiş. Bir yandan arazi satışları yapılıyor, diğer yandan belediyenin 115 trilyon borçlandırılıyor. Ortada hizmet yok. Zaten kendisi de ortada yok. Nere de? Buhgaristan’da! Bulgaristan’da kumar oynadığını kendi meclis üyesi görüntüleyip sosyal medyadan paylaştı. O yüzden hizmet değerlendirmesi yaparken bunları da göz önünde bulundurmamız lazım. Bir gazeteci son günlerde belediyede neler döndüğünü yazıyor. İnternetten bakıp oradan da neler olduğunu okuyabilirsiniz. Bizim kimseyi karalamak gibi bir anlayışımız yok. Ama olup biteni ve gerçekleri de konuşmamız lazım” dedi.

Konuşmaların ardından vatandaşlar, bireysel sıkıntılarını AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu’ya iletti. İlçe Başkanı Kutlu’da sorunlarını çözeceğine dair vatandaşlara söz verdi.