16 – 22 Eylül 2019 haftalık burç yorumları

16 – 22 Eylül 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

16 – 22 Eylül 2019 haftalık burç yorumları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koç haftalık burç yorumları: Haftaya Mars ile Plüton arasındaki dinamik etkileşim ile başlıyoruz. Mars ve Plüton etkileşimi ile de iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda hedeflerinize ulaşmanız çok daha kolay olacaktır.

Gerçi iş yaşamınız ve çalışma ortamınızda rekabet kızışabilir, gerginlikler oluşabilecek olsa da işinizle ilgili her türlü mücadeleden kazançlı çıkacak olan siz olacaksınız. En zor işleri, en zor durumları, hatta olası krizleri bile kendi lehinize çevirebileceksiniz.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir.

Özellikle yurt dışı ile ilgili ticari konularda, eğitimle ilgili konularda bunu etkileri çok daha net hissedebilirsiniz. Bu dönem yurt dışı ile ilgili ticari bir takım girişimleriniz olacaksa tüm planlarınızı ve projelerinizi yeniden ve yeniden değerlendirin. Kimsenin ipiyle kuyuya inmeyin. Tamamen aldatıcı ve illüzyon olabilir ve hedefinizden şaşabilirsiniz.

Eğitimle ilgili konular ve sınavlar için de aynı şey geçerli, her şeyi en doğru şekilde yaptığınıza emin olun. Ödevler ve sınavlarda özellikle. Gereksiz bir özgüven ve aşırı iyimser bir hava ile sorumluluklarınızdan kaçmayın.

Boğa haftalık burç yorumları: Haftaya Mars ile Plüton arasındaki dinamik etkileşim ile başlıyoruz. Mars ve Plüton etkileşimi ile de özel hayatınızdaki sorunları aşma gücü verebilecekken, eğer yalnızsanız sizi biraz zorlayacak olsa da karakter olarak yeni bir aşkın işareti de olabilir.

Yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işlerle ilgili ya da medya ile ilintili işleriniz ve projeleriniz var ise bu dönem güçlü bir şekilde hız kazanmaya başlayabilecektir. Yeni olası partneriniz de yabancı uyruklu, çok seyahat eden, çok uluslu firmada önemli bir yere sahip olan biri de olabilir.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir. Bu konuları daha çok para, kazançlar, riskli yatırımlar, krediler, vergiler, borçlar, dostluklar ile ilgili alanda yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda şansınıza gereksiz yere çok güvenebilir, har vurup harman savurabilirsiniz. Yapmayın! Paranızı riskli yatırımlarda, borsa, spekülatif yatırım araçlarında değerlendirmemenizde fayda var.

Maddi konularda hayal kırıklığı yaratacak bir durum meydana gelebilir. Yanlış ve hatalı ödemeler, gereksiz yere kredi çekme, ihtiyacın fazlasından harcamaya eğilimli olabilirsiniz. Bu dönem dostluklarınız ve arkadaşlıklarınız finansal konular yüzünden erozyona uğrayabilir.

İkizler haftalık burç yorumları: Haftaya Mars ile Plüton arasındaki dinamik etkileşim ile başlıyoruz. Mars ve Plüton etkileşimi ile de aile içinde büyük gerginlikler, tartışmalar, kavgalar söz konusu olabilir.

Keza bu etkileşim ile ilk evinizi almak, ya da arabanızı, ya da toprak, arsa gibi konuların üzerine gidebilir. Bu konularla ilgili yatırım yapabilir veya bu konularla ilgili aile içinde çözümsüz bir takım konular varsa çözüme kavuşabilir.

Erken yaşlardaysanız eğer evden ayrılabilir, kendi başınıza yaşayabilirsiniz mesela. Ya da kendiniz ait bir mülkünüz varsa evinizin içinde hafif kaba bir inşaat işi ile birlikte, büyük değişimler de yaratabilirsiniz.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir.

Özellikle iş ortaklıkları, evlilik, ilişkiler ve kariyer alanında deneyimleyebilirsiniz bunu. İş konularında aşırı, gereksiz bir iyimser hava ile risk alabilirsiniz ama almayın. İş değiştirmek için pek uygun bir süreçte olmayacaksınız. İş konularında çok ciddi bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz, eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın ve kimseye güvenmeyin.

İş konusunda güvendiğiniz kişiler ciddi hayal kırıklığı yaşatabilirler. Aynı şekilde evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda da durum pek parlak değil. Ummadığınız tepkiler ve durumlar meydana gelebilir. Güven duygunuzun test edileceği bir döneme giriyorsunuz.

Bu dönem büyük hayaller kurarak ortaklıklar kurmak, imzalar atmak içinde ne yazık ki doğru bir zaman değil. Şartlar ve koşulların her an değişebileceğini unutmamanızda fayda var.

Bu dönem büyük hayaller kurarak ortaklıklar kurmak, imzalar atmak içinde ne yazık ki doğru bir zaman değil. Şartlar ve koşulların her an değişebileceğini unutmamanızda fayda var.

Yengeç haftalık burç yorumları: Haftaya Mars ile Plüton arasındaki dinamik etkileşim ile başlıyoruz. Mars ve Plüton etkileşimi ile de yakın çevreniz, özel hayatınız, ortaklık gerektiren işler, kardeşlerinizle ilgili yaşamınızda verdiğiniz bir takım mücadeleler varsa bu mücadelelerden başarı ile çıkabileceğinize işaret etmekte.

Koşulları kendi lehinize çevirebilecek bir duruş sergilemelisiniz. Eğer yeni bir yazıya, senaryoya, kitaba, web sitesi ile ilgili işlere, tanıtım, pazarlama, reklam gibi işlere başlamak veya bu gibi işlerde başarı elde etmek kolay olacaktır, istediğiniz sonucu elde edebileceksiniz.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir anlamını içermektedir.

Özelikle sağlık, günlük işler, çalışma koşulları, yurt dışı bağlantılı konular, eğitimle ilgili konularda bu etkileri hissedebilirsiniz. İşinizi yaparken veya işinizle ilgili yatırım yaparken oldukça gerçekçi ve ayaklarınızın yere sağlam basmasında fayda var.

Sağlıkla ilgili olarak, bilmediğiniz etmediğiniz alternatif tıp yöntemlerinden uzak durun, zehirlenmelere karşıda dikkatli olun.

İş ve eğitim konularında hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu alanlarda her ne yapıyorsanız sadece kendinize güvenerek yapın. Birlikte çalıştığınız kişiler veya yanınızda çalıştırdığınız yardımcılarınız hayal kırıklığı yaşatabilir.

Aslan haftalık burç yorumları: Haftaya Mars ile Plüton arasındaki dinamik etkileşim ile başlıyoruz. Mars ve Plüton etkileşimi ile de işinizi yaparken finansla ilgili her türlü sorunu çözebilecek güce ve cesarete sahip olabileceğinize işaret etmekte.

İşinizle ilgili olası bir sorun var ise bu dönem yoğunlaştığınız sorunun rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. Eğer iş ortamınız veya finansal durumunuza ilişkin risk almanız gereken bir durum varsa alın.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu süreçte finansal açıdan şansınızı çok fazla zorlamamanızda fayda var. Maddi olarak risk almak için zemin çok müsait değil, şartlar ve koşullar her an değişebilir. Kumardan ve borsadan uzak durulması gereken bir dönem.

Hatalı kararlar yüzünden zarar edebilirsiniz. Özel hayatınızda da aynı şekilde risk alınmamasında fayda var Özel hayata ilişkin hayal kırıklıkları oluşabilir.

Olmayacak insanların peşinden sürüklenmeyin özel anlamda. Beğendiğiniz kişileri gözünüzde aşırı büyütüp sonrasında üzülmeyin. Gerçeklerle bağınızı koparmayın!

Başak haftalık burç yorumları: Haftaya Mars ile Plüton arasındaki dinamik etkileşim ile başlıyoruz. Mars ve Plüton etkileşimi var hafta boyunca.

Bu sizin için süper önemli, çünkü Mars sizin burcunuzda ilerliyor. Bu sizin kişisel girişimlerinize hız, cesaret, özgüven katacak bir enerji olacak ama aynı zamanda bir o kadar agresif bir enerjidir. Eğer agresif tarafa yenik düşmezseniz olağanüstü başarının anahtarıdır. Özellikle kariyerinizi ilgilendiren girişimlerde…

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bunları özellikle aile, gayrimenkul, evlilik, ortaklık, anlaşmalarla ilgili konularda deneyimleyebilirsiniz. Mesela gayrimenkul almak gibi bir niyetiniz var ise tapusu, iskanı gibi bir konuda kazıklanmadığınıza emin olun. Veya satacaksanız ve bir komisyoncu ile anlaşacaksanız da aynı şekilde.

Aile veya evliyseniz de eş ile ilgili hayal kırıklığı yaratacak bir durum meydana gelebilir. Beklediğiniz veya arzu ettiğiniz tepkileri alamayabilirsiniz. Parasal anlamda bir şeylere imza atacaksanız da dikkatli olmanızda fayda var. Maddeleri dikkatli okuyun, oyuna gelmeyin.

 Terazi haftalık burç yorumları: Haftaya Mars ile Plüton arasındaki dinamik etkileşim ile başlıyoruz. Mars ve Plüton etkileşimi ile de bunu aslında pek sevmedim, çünkü bu etkileşim büyük güçlü kötü düşmanlarla çarpışmaya işaret etmekte.

Arkanızdan birileri kirli bir takım oyunlar oynuyor olabilir ve bunları deşifre etmeniz gerekebilir. Veya bu etki aileniz içinden bir bireyin acil sağlık sorunlarına da işaret edebilir.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir. Bu etkiyi daha çok hayatınızda kardeşler, iletişim, sağlık, günlük işler ile ilgili olacaktır.

Kendinizi günlük işlerinizi hallederken nasıl ifade ettiğinize dikkat edin. İletişim kanallarını karıştırmayın, kime neyi nasıl gönderdiğinize dikkat edin. Hatlar, konuşmalar veya gönderiler karışmasın. Komşularınız veya kardeşleriniz ya da varsa çalışanlarınız hayal kırıklığı yaşatabilirler.

Fikir ve projelerinizi dikkatli organize edin. Kendi işinizi yapıyorsanız parasız iş yapmayın, olabildiğince peşin çalışmanızda fayda var. Eğer birini işe alacaksanız, onu dikkatli araştırmanızda fayda var. İş konusunda kime ne sorumluluk verdiğinize dikkat edin, işinizin takibini iyi yapın.

Akrep haftalık burç yorumları: Haftaya Mars ile Plüton arasındaki dinamik etkileşim ile başlıyoruz. Mars ve Plüton etkileşimi ile de iletişim, yayıncılık, reklam, pazarlama konusunda yakın çevrenizden, arkadaşlarınızdan gelecek olan güçlü desteklere işaret etmekte. Arkadaşlarınızla girişeceğiniz her türlü iş başarıya ulaşabileceğinizi gösteriyor.

Bu hafta Terazi burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu konuları daha çok para, kazançlar, riskli yatırımlar, özel hayatla ilgili alanda yaşayabilirsiniz. Maddi konularda şansınıza gereksiz yere çok güvenebilir, har vurup harman savurabilirsiniz. Yapmayın!

Paranızı riskli yatırımlarda, borsa, spekülatif yatırım araçlarında değerlendirmemenizde fayda var. Maddi konularda hayal kırıklığı yaratacak bir durum meydana gelebilir. Keza özel hayatınızla ilgili de hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Konu para yüzünden ya da güven yüzünden olabilir.

Yay haftalık burç yorumları: Haftaya Mars ile Plüton arasında ki dinamik etkileşim ile başlıyoruz. Mars ve Plüton etkileşimi ile de kariyer anlamında cesaretinizi toplamalı, risk alınması gereken noktalarda risk alabilmelisiniz.

Evet krizsel durumlara işaret ediyor ama unutmayın krizleri kendi yararınıza çevirebilecek güçte olabileceksiniz, o kadar kapkara değil bulutlar aslında. Risk alma, mücadele etme, kendinizi ortaya koyabilmelisiniz. Yalnız tüm kariyer ve finansı etkileyecek girişimleriniz için bu haftayı çok iyi değerlendirin.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Kendinizi epey şanslı hissedip düşüncesizce riskler alabilirsiniz ama yapmayın. Özellikle aile, yerleşim, gayrimenkul, eğitim, araba ile ilgili konularda işler tamda istediğiniz gibi gitmeyebilir. Aile ile ilgili konularda hayal kırıklığı olabilir, parasal konuları istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir.

Gayrimenkul ile ilgili konularda veya aile ile ilgili konularda gerçeklerden uzak hayalci bir şekilde davranabilirsiniz. Olayları yanlış değerlendirebilirsiniz.

Ailede rahatsızlıklar, hastalıklar söz konusu olabilir. Alkol kullanımına da dikkat edilmesinde yarar var. Tembelliğe eğilim artabilir, elinizi hiçbir işe sürmek istemeyebilirsiniz, yapmayın harekete geçin ama temkinli olun

Oğlak haftalık burç yorumları: Haftaya Mars ile Plüton arasında ki dinamik etkileşim ile başlıyoruz. Mars ve Plüton etkileşimi ile de yurt dışı ve yabancılarla ilgili, medya ile ilgili, ithalatla ilgili, hukuksal konularla ilgili konularda vereceğiniz her türlü mücadelenin olumlu karşılığını alabileceksiniz.

Atacağınız her türlü adımda daha güçlü, daha cesaretli, daha risk almaya yatkın, daha kararlı bir yapı sergileyeceksiniz ki bu aslında iyi bir şey. Fakat bence dostluk ilişkilerinde sıkıntılar olacak.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu dönem yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızdan yana hayal kırıklığı yaşatacak durumlar olabilir. Çok önemli, beklediğiniz haberler istediğiniz şekilde gelmeyebilir. Biraz yalnız kalmak isteyebilir, kimseyle içli dışlı olmak istemeyebilirsiniz.

Bir şeylere imza atacaksanız, iyice okuyun, alelacele imzalamayın. Terapi almak, ruhsal sorunlarınız var ise bunların üstüne gitmek, rüyalarınıza odaklanmak için güzel bir dönem.

İçsel denge ve huzurunuzu bulacak eylemler yapmaya gayret edin bol bol. Eğitimler ve sınavlar konusunda da dikkatli olun. Bu aralar zihniniz biraz karmaşık, ne yapacağınızı bilemez bir modda olabilirsiniz. Karar vermeyin, vermek zorunda da değilsiniz.

 Kova haftalık burç yorumları: Haftaya Mars ile Plüton arasındaki dinamik etkileşim ile başlıyoruz. Mars ve Plüton’un etkileşimi ile de para ile ilgili konularda, belki de daha çok para kazanma veya bir borcu kapatma konusunda cesaretli davranabilirsiniz.

Veya dostlarınızdan umulmadık büyük güzel destekler de görebilirsiniz. Yaşamınızda çözümlemeye çalıştığınız önemli bir sorun veya krizle ilgili dostunuz size harika bir yardım eli uzatabilir.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu dönem arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler ve para mevzularına biraz dikkat. Bu alanlarda ciddi hayal kırıklığı yaşatacak durumlar meydana gelebilir. Borç vermek, almak, arkadaşlarınızla iş yapmak için de uygun bir dönem değil. Gerçekçi olmayan parasal hedefler peşinde koşabilir ve günün sonunda zarar edebilirsiniz.

Gözünüzde fazlaca büyüttüğünüz dostlarınızdan yana hayal kırıklıkları yaşanabilir, güveniniz sarsılabilir. Ekonomik anlamda da kişisel sorumluluğunuzu almanız gerek, paranızı har vurup harman savurmayın, bütçenizi dikkatli yapın. Ekonomik anlamda olmayacak duaya amin demeyin, kimsenin ipiyle kuyuya inmeyin.

Balık haftalık burç yorumları: Haftaya Mars ile Plüton arasındaki dinamik etkileşim ile başlıyoruz. Eğer hayatınızda biri yok ise Mars ve Plüton etkileşimi ile arkadaşlarınızın çöpçatanlık hizmetinden yararlanarak birileri ile güçlü, tutkulu ilişkilere başlayabilirsiniz. Yeni ortaklık teklifleri gelebilir, arkadaşlarınızla ortak bir takım girişimleriniz olabilir.

Bu hafta Terazi burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Kariyer konusunda kendinize aşırı güvenebilir ve bu alanda olası iyi fırsatları kaçırabilir, çarçur edebilirsiniz dikkat edin. Hayata karşı yargılarınız, değerlendirmeleriniz bu dönem hatalı olabilir. Çevrenizdeki insanların sözlerine kulaklar vermenizde fayda var.

Üstünüze bir miskinlik bulutu çökebilir ve hiçbir iş yapmak istemeyebilirsiniz. Hayatınızın akışını değiştirecek önemli atılımları yapmamanızda fayda var. Hayatınızda meydana gelen olayları, teklifleri veya her ne oluyorsa hızlı ve aktif bir şekilde, gerçekçi değerlendiremeyebilir ve bir hayalin peşinden sürüklenebilirsiniz dikkat edin.

Özellikle kariyer anlamında risk almak için uygun bir süreçte değilsiniz. Bu alanda ciddi bir hayal kırıklığı meydana gelebilir, beklentiniz karşılanmayabilir.

Kaynak;indigodergisi

Yıldınızınızın bu hafta güzelliklere ve iyiliklere parlaması dileklerimle...

Sevgiyle Kalın...

Chenay Kobak