2019 yılı sürprizlere gebe

2018 yılına nazaran 2019 yılı daha rahat ve huzurlu geçeceği beklenmektedir.

2019 yılı sürprizlere gebe
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2019 Burç Yorumu Rezzan Kiraz

2019 yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde herkes, 2019 yılının kendilerine, ne getireceğini merak etmektedir. 2019 yılı kimileri için yeni sürprizlere gebe olurken, kimileri için de hayal kırıklıkları ile dolu geçecek bir yıla benziyor. Çeşitli araştırmalar sonucunda derlenen yorumlarına göre 2019 yılının, 2018 yılına nazaran daha rahat ve huzurlu geçeceği beklenmektedir. Genel olarak her burç için sürpriz ve umut vaat eden bir yıl ile birlikte, dikkatli davranmaya özen gösterilmesi gereken bir 2019, bizleri beklemektedir.

2019 yılı Koç Burcu;

Aşk hayatı; Bu yıl geçmiş yıllara göre aşk hayatınız daha hareketli ve renkli geçecek. Aile kurmak isteyen koçlar için iyi bir yıl olan 2019, bazı koçların ilişkilerinde kâbuslar yaşamasına neden olacak. Bu yıl sevdiklerinizle aranıza bazı mesafeler koyabilir, devam eden ilişkileriniz içinde yaşadığınız bir takım problemler için, yanlış kararlar alabilirsiniz. Bunlara rağmen 2018’in sonlarına doğru, partnerinizle birlikte çok mutlu bir ilişki yaşayacaksınız.

İş hayatı; Yılbaşında maalesef ki masraflarınızın arttığı, harcamalarınızın fazlalaştığı bir durumla karşılaşacaksınız. Yılın başlarında iş hayatında sorunlar yaşayacak olsanız da yılın ortalarına doğru bu sorunlardan kurtulacak ve iş hayatınızı düzene sokacaksınız. Bu yıl işini seven koçlar için yeni fırsat kapıları açılacak ve devam eden işlerinde başarı sağlayacaklar.

Sağlık hayatı; Bu yıl koçlar için sağlıklarına dikkat etmeleri gereken bir yıl olacak. Bu nedenle beslenmenize ve tansiyonunuza dikkat etmenizi öneririz. Bu yıl ağustos ayından sonra midenizde sıkıntı yaşayabilir ve yıl genelinde uykusuzluk problemiyle karşılaşabilirsiniz.

2019 Yılı Boğa Burcu;

Aşk hayatı;2019’nın boğa burçları için tutkulu bir yıl olacağı görülmektedir. Sevgide ve saygıda tam sadakat gösteren boğa burçlarını bu yıl, aşkın doruklarına varacakları zamanlar beklemektedir.

İş hayatı; Parayı seven ancak yorulmaktan nefret eden boğa burçları için, bu yıl en ideal meslekler masa başı işler olacaktır. Bu yıl boğa burçlarını iş hayatı pek yolunda görünmüyor. Bir takım olumsuzluklar ve sıkıntılar, iş hayatında sizleri bekliyor olacak.

Sağlık hayatı; Boğa burçlarının aşırı derecede lüks tutkuları vardır. Savurganlıkları ve fazla para harcamaları nedeniyle bu yıl maddi sıkıntılar yaşaması bekleniyor. Bu sıkıntılar ve iş hayatının getirdiği stres de sağlığınızı olumsuz olarak etkileyecek. Sağlığınızla ilgili çok dikkatli davranmalı ve stresten uzak durmalısınız.

2019 yılı İkizler Burcu;

Aşk hayatı, Çok duygusal olarak bilinen ikizleri bu yıl, aşk hayatında sürprizler beklemektedir. Aile ortamında sevgi dolu bir yıl yaşayacak, yılın ikinci altıncı ayında ise sürpriz aşkla tanışacaksınız. Uzun soluklu olmayacak olan bu ilişki ile yoğun duygular sizleri bekliyor.

İş hayatı; Bu yıl ikizler için duygusallığı rafa kaldırma ve mantıklı kara verme zamanı. Çünkü ikizler 2019 yılında iş hayatı için pek çok fırsatla karşılaşacaklar. Bu durumda mantıklı karar verirseniz, çok güzel işlere imza atacaksınız. Yılın ilk üç ayında maddi durumunuza dikkat ettiğiniz takdirde, kalan zamanlarda maddi açıdan ferah bir yıl geçireceksiniz.

Sağlık hayatı;2018 yılında karşılaştığınız sağlık sorunlarından bu yıl kurtulacaksınız. 2019 yılı sizin için, genel olarak sağlıklı ve rahat bir yıl olacaktır.

2019 Yılı Yengeç Burcu;

Aşk hayatı; Bu yıl aşk hayatlarında gerçekçi bir tavır sergileyecek olan yengeçler, daha kesin ve net sırlar çizecekler. Yengeçlerin bu yıl aşk hayatlarında dikkatli davranmaları gerekebilir. Evli olan yengeçlerin evliliklerinin bitmesi söz konusu olacak. Aşk hayatınızda ise mantıklı karar vermek için pek çok şeyi gözden kaçıracaksınız.

İş hayatı; Bu yıl yengeçleri iyi ve hızlı bir iş yaşantısı bekliyor. Beklemedikleri anda terfiler alacak olan yengeçler, sürpriz bir şekilde kariyer yükselmesi yaşayacaklar.

Sağlık hayatı;2019’i yoğun bir tempo ile geçirecek olan yengeçler bu yıl bazı problemleri ile karşılaşacak, özellikle enerji eksikliği ve sinirlilik gibi problemler için önlem almanız gerekebilir.

2019 Yılı Aslan Burcu;

Aşk hayatı;2019 yılı aslanlar için oldukça güzel ilişkilerin başlayabileceği bir yıl. Evli olanlar özellikle yılın sonlarına doğru tüm problemlerinden kurtulacak ve mutlu bir hayat sürecekler. Ancak yılın ortalarında görülen gizli ilişki isteğinden uzak durmalısınız. Evli olmayanlar için de aşkı bulacaklar ve evlilik kararı alacakları güzel bir yıl olacak.

İş hayatı; 2019 burç yorumu Rezzan kiraz tarafından yapılan aslanlar, iş hayatında oldukça verimli bir döneme adım atacaklar. İş hayatında pek çok yeni fırsatla karşılaşmakla birlikte yeni terfiler ve yılsonunda yeni fırsatlar sizleri bekliyor olacak.

Sağlık hayatı; Fiziğine ve dış görünüşüne oldukça özen gösteren aslanları, oldukça sağlıklı bir yıl beklemektedir. Ancak iş hayatındaki yoğun tempoya ve strese bağlı olarak, boyun ve bel ağrıları ile karşılaşabileceğiniz bir yıldasınız. Beslenme ve spor hayatınızı düzenlemenizde fayda var.

2019 Yılı Başak Burcu;

Aşk hayatı; Titiz bir yapıda olan başak burçları için 2019 yılı arkadaşları arasında yükseleceği ve popüler olacağı bir yıl. Eylül ayında aşk dolu bir hayata adım atacak olan başakların, bu dönemde iletişim sıkıntıları da yaşadığı görülecektir. Bu yıl kıskançlık duygusunu yoğun olarak yaşasanız da, genel anlamda aşk hayatında bolluk ve bereket dolu bir yıl sizleri bekliyor.

İş hayatı; Bu yıl aslanlar için maddiyattan çok kişisel gelişime dayalı bir yıl olacak. Genellikle eğitim ve toplantılarla geçireceğiniz iş hayatınızda ufak sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak elinizdeki kartları doğru oynadığınız takdirde, çok başarılı olacaksınız.

Sağlık hayatı; Geçmişte yaşadığınız sağlık problemlerinden kurtulacağınız bir yıl sizleri bekliyor. Genel olarak sağlıklı bir yıl geçirecek olsanız da beslenme ve egzersiz yapmanız ve bu alışkanlıklarınızı yeniden düzenlemeniz gerekmektedir.

2019 yılı Terazi Burcu;

Aşk hayatı; Bu yıl teraziler için evlilik yılı olacak. Aşk hayatınızda canlanma olabilir ve yeni biriyle tanışıp evlilik kararı alabilirsiniz. Bu yıl yaşayacağınız sorunlardan kurtulmak için alacağınız kararlar ise evliliğinizin çok daha mutlu olmasını sağlayacaktır.

İş hayatı; Bu yıl terazilerin iş hayatındaki kötü kaderi değişecek. Yeni haberler ve yeni iş teklifleri kapınızda. Ancak artan masraflar ve ekonomik sıkıntılar, sizi yeni iş arayışlarına sokacak. 2019 yılının başlarında az para kazanıyor olsanız da, yılın ortalarına doğru güzel paralar kazanma imkânı yakalayacaksınız.

Sağlık hayatı; Yaşayacağınız ufak sağlık sıkıntıları bu yıl da peşinizi bırakmıyor ancak atacağınız doğru adımlar, sizi bu sıkıntılardan çabuk kurtaracak. Bu yıl kalp ve tansiyon sorunlarınıza dikkat etmeniz gereken bir yıl olurken fazla kilolarınızla sorun yaşayacağınız da bir yıl olacak.

2019 Yılı Akrep Burcu;

Aşk hayatı; Yılın ilk aylarında peşinizi bırakmayan kıskançlık, bazı sorunlar yaratacak olsa da genel olarak aşk hayatında olumlu ve mutlu geçireceğiniz bir yıl olacak. Yeni aşklar ve yeni umutlar bekâr akrepleri beklerken, evli akrepler ise evliliklerinde romantizm ve mutluluğu yakalayacaklar.

İş hayatı; Akrep burcu bu yıl, iş hayatında olumlu gelişmeler beklemektedir. Buna bağlı olarak, maddi açıdan rahat olacağınız ve şans oyunlarından para kazanabileceğiniz bir dönem geçireceksiniz. Bu yıl iş hayatınızda büyük bir başarı ve yüklü miktarda para sizleri bekliyor.

Sağlık hayatı; Sağlık açısından vurdumduymaz davranan akrepleri bu yıl, önemli sağlık sorunları bekliyor. Kemik ve eklem problemleri ortaya çıkabilir ve diş sağlığınızda önemli sorunlar yaşayabilirsiniz.

2019 yılı Yay Burcu;

Aşk hayatı; Yay burcunu bu yıl yoğun bir aşk hayatı bekliyor. Venüs’ün etkisiyle daha şık, göz alıcı ve çekici olurken, aşk hayatında en mutlu ve en verimli yılınızı yaşayacaksınız.

İş hayatı; İş arayan yay burçları için çok verimli bir dönem 2019, iş hayatında parlak bir dönemi de beraberinde getiriyor. Yeni fırsatlar ve yeni imkânlar için güzel ve bol kazançlı bir yıl olacak.

Sağlık hayatı;

Bu dönemde yay burçları, zihin ve beden yorgunlukları yaşayabilir. Bu dönemle düzenli spor ve beslenme hayatı ile eskisinden daha sağlıklı olmanız mümkün.

2019 Yılı Oğlak Burcu;

Aşk hayatı; Evli olan çiftler 2019’ in başlarında gerilimli bir döneme girecek ve gizli olan ilişkileri nedeniyle sıkıntılı zamanlar geçirecekler. Bu dönemde evliliğinize sadık kalmanız yararınıza olacaktır. Yılı ilerleyen dönemlerinde ise, aşk hayatınızın hareketleneceği mutlu günler sizi bekliyor.

İş hayatı; İş hayatında ufak tefek olumsuzluklar yaşayacağınız bir yıl olsa da, genel olarak kariye yapabileceğiniz bir yıl olacak. Bu yıl iş hayatında fırsatlar ve sürprizler sizi bekliyor.

Sağlık hayatı; Oğlak burçlarını genel anlamda sağlıklı ve zinde bir yıl bekliyor olacak. Bu yıl diyet ve spor ağırlıklı geçireceğiniz dönemler sizleri bekliyor.

2019 Yılı Kova Burcu;

Aşk hayatı; Evli olanların ikinci balaylarını yaşayacağı bu yıl bekârlar için de son derece aşk dolu geçecek. Uzaklardan gelecek olan aşk, kapınızı her an çalabilir ve sizi mutlu bir evliliğe götürebilir.

İş hayatı; Durgun olarak başlayacağınız iş hayatınız, yılın ilerleyen zamanlarında oldukça hareketlenecek. Bu yıl sizin için terfi ve kariyer yılı olacak.

Sağlık hayatı; Bu yıl alternatif tıp ürünlerine yöneleceğimiz ve ağırlık vereceğini bir yıl olacak. Bu yılda meditasyon ve yoga gibi yöntemlerle iç huzuru arayacak ve kavuşacaksınız. Genel olarak sağlıklı bir yıl sizi bekliyor.

2019 yılı Balık Burcu;

Aşk hayatı; Rezzan kiraz 2019 burç yorumu eşliğinde bu yıl, balık burçları için aşk hayatında hareketli bir dönem geçirecekleri bir yıl olacak. Yılbaşlarında evlilik ve nişan gibi karaları alabilmeniz mümkün olmasa da, yıl içerisinde güzel ilişkiler ve mutlu aşklar sizi bekliyor olacak.

İş hayatı;2019, balık burçları için iş hayatında kariyer dönemi olacak. Bu dönemde yeni iş fırsatları ve yöneticilik kariyeri sizleri bekliyor.

Sağlık hayatı; Tuttuğunu koparan bir yapıya sahip olan balıklar bu yıl, kilo sorunları ve psikolojik problemler yaşayabilirler. Ancak sıkı bir diyet programı ve psikolojik destek ile bunların da üstesinden geleceksiniz.

2019 burcyorumlari.org