Aylık Burç Yorumları - Haziran 2019

Koç'un beklentileri değişiyor.Yengeç yeni insanlarla tanışıyorsun.İkizlere sürprizler kapıda.Boğa'nın iletişim gücü artıyor.Aslan kendini merkeze alıyor.

Aylık Burç Yorumları - Haziran 2019
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KOÇ Beklentilerin değişecek.

Haziran ayının ilk günlerinde bayram havası tüm aileni birbirine yakınlaştırıyor. Bütünleştirici olan bugünlerde paylaşımlar artacak. İlgi göstermek, ilgi görmek bugünlerden beslenmeni sağlıyor. Mars’ın seyrinden kaynaklı, duygusal dünyana yönelik endişeleri dile getiriyorsun. Ortağına, iş arkadaşına, okuldaki proje partnerine karşı biraz daha sabırlı olman gerektiğini hissedeceksin. Çevrende dedikoducu insanlar var. Eğer evli ya da sevgilisi olan bir Koç burcuysan tavırlarına ve düşüncelerine biraz daha itina göstermen gerekebilir. Yanlış anlaşıldığını bu ayın sonunda fark edeceksin.

Eğlenceli aktiviteler, okul partileri, mezuniyetler yıl boyunca yaşadığın tüm yorgunluğu üzerinden alacak. İlişki durumu belirsiz olan Koçlar ise girdikleri arkadaş grupları içinden kafalarına yatan birileri ile karşılaşabilir. Girişken ve cazibeli yönünü kullandığın bir dönemdesin. Şık ve farklı giyim tarzın insanların gözlerini üzerine çekebilir. Hemcinslerin tarafından soru yağmuruna tutulmanın nedeni ise elinden hiç düşmeyen telefonun… Yeni tanıştığın insanlarla tatil programı bile yapabilirsin. Eski arkadaşların bu duruma anlam vermekte zorlanabilir.

Hava burcundaki Yeniay, duygularına rehber oluyor ancak bir yandan da Mars’ın konumu abartılı hareket etmene neden olabilir. Kısa süren ilişkilerden haz almayan Koç burcuysan mantığını devreye sokmanı öneririm. Kendi düzenini sorguladığın bugünlerde evin, ev yerleşimin, aşk hayatın beklentilerini dile getirmene neden oluyor. 21 Haziran’da Güneş yön değiştirirken Jüpiter ile karşıtlık yapacak. Bu durum ani biten evlilik haberlerini gündeme getirebilir. Mart ayından beri sonuçlanamayan problemler bu dönem ilişkileri bitme noktasına getirebilir. 7 yıl önce benzer problemleri yaşayan bir Koç burcuysan çevrende benzer durumları yaşayan yakınlarına tavsiyelerde bulunacaksın. Ayrılık haberlerini duyacağın çiftler olacak.

21 Haziran’a kadar iş ve ilişkiler adına düzenlediğin her şey, bundan sonra kafanı rahatlatacak. Artık istediğin tatil planını yapabilirsin. Ailen ile baş başa kalmak için çalışma takvimini düzenleyebilirsin. Uzak yolculuklar yapmak, bağ bahçe, doğa odaklı tatil yerlerini tercih etmen mümkün. Aile büyüklerine yakın bir yazlık mekânda ev kiralayabilirsin. Ve aile büyüklerin için kış dönemi ertelenen ufak çaplı operasyon için programlama yapman gerekebilir. Bazı Koç burçları tatil dönemlerinin bir kısmını onların bakımı ve sağlık konularına ayırabilir.

Haziran ayının gündemi: Tatil programları yapıyorsun.

Aşk tılsımın: Yanlış anlaşılmalar söz konusu.

Seks: Cazibeli tarafın dikkat çekiyor.

BOĞA İletişim gücün artıyor.

Yeniay ve Güneş’in hava burcundaki yoğunluğu güven evinde etkili olacak. Sosyal ortamındaki bazı ilişkileri yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin. İletişimin bol olduğu bugünlerde hakkını savunmak, kazanımlarına sahip çıkmak, maddi anlamda güçlenmek isteyebilirsin. Bu evrede paylaşımların yine yakın çevrene dair olacak. Projelerini, aklındaki fikirleri, işle ilgili gelişmeleri onlarla paylaşabilirsin. İşte, okulda, aile içinde güven duyduğun kişilerle bazı işlerde ortaklaşmak isteyebilirsin. Sosyal açıdan da oldukça renkli günler seni bekliyor, sevgili Boğa. Eskileri yâd etmek, anmak, iletişim kurmak bu sıralar sana iyi gelebilir.

İletişim gezegeni Merkür ile yakın temas kuran gökyüzü, Haziran ayında sosyal anlamda hareketli günler vaat ediyor. 15 Haziran’a kadar evinde zaman geçirmek yerine, dışarıda bolca sosyalleşebilirsin. Rahat, özgür, kendini iyi ifade eden, dinlenmiş ve arınmış hissedeceksin. Eğer yurtdışı için bir eğitim ya da iş deneyimi yaşamak üzereysen, bu evrede evraklarını eksiksiz tamamlaman gerekebilir. Benzer tecrübeleri yaşayan kişilerle denk gelebilirsin. Onlardan deneyimlerini öğrenirken, ortak tanıdıklar sayesinde samimiyetini ilerletebilirsin.

İlişkilerinde ise beklentiler artabilir. 1970-1984 doğumlu olanlar son yıllarda evlilik ya da duygusal ilişkinde sorunlar yaşıyorsa ve bir türlü adını veremediği duygular içindeyse, bugünleri es geçmemeli. Dolunay’ın yaydığı ışık içindekileri dışarıya çıkartabilir. Bir türlü söylemeye cesaret edemediğin düşüncelerini nihayet dile getirebilirsin. İlişkiye dair durgunluğu ortadan kaldırmak için yeni çözümlere ve önerilere açık olacaksın. Aşk ile zaman harcamayı sevmeyen Boğa burçları bile bu evrede tılsımlı ilişkiler yaşayabilir. İlk defa yaşadığın bu duyguyu ölçmekte, değerlendirmekte zorluk çekebilirsin.

Kimsenin arkasından konuşmayan dobra birisi olduğunu herkes bilir. 27 Haziran’da Merkür ateş burcunun sabitinde, seni çekemeyenlerin diline hâkim olamıyor. Duydukların canını sıkabilir. Ama bu evrede insanların abartılı tavırlar göstereceğini bir yere not etmeni tavsiye ederim. Eski arkadaşlarınla bir araya gelerek okul yıllarından bahsedeceğin hafta sonu akşamlarına hazır ol. Merkür’ün ateş burcundaki desteği cinsel olarak tutkunu devreye sokabilir. Karşı cinse cazibeli, çekici görüneceğin günler; 24-28 Haziran arası olacak.

Haziran ayının gündemi: Sosyal hayatın canlanıyor.

Aşk tılsımın: Rutinlerden kurtuluyorsun.

Seks: Kalbinin sesine kulak veriyorsun.

İKİZLER Sürpriz haberler kapıda.

Uzun arkadaş sohbetleri, uzakta kalan dostlarla buluşmalar, yaz ayının bu ılık atmosferinde bol da dedikodu duyacaksın. Doğum günü kutlamayan İkizler burçları; üzerlerindeki rehavetten kurtulmak için sık sık ülke dışına çıkmayı, bir eğitim programı satın almayı, yaz dönemini şehir dışında yaşamayı, kendilerine hediye olarak ısmarlayabilirler. Bir nedenden dolayı mesafeli durduğun insanlarla da enteresan buluşmalar, karşılaşmalar yaşayabilirsin. Organizasyonları ise bizzat kendin takip etmek isteyeceksin.

Kendini enerjik, coşkulu, huzur dolu hissettiğin haftanın ilk günlerinde duygusal ilişkilerinden beklentin artabilir. 3 Haziran’da burcunda meydana gelen Yeniay senin için önemli günleri işaret ediyor. Astrolojide 5 yıldızlı günler vardır, bu tarihleri Astrodefterine not edebilirsin. İç sesini dinleyerek kazanacağın günlerden geçerken hoşlanacağın kişiyle karşılaşabilirsin. Uzun zamandır ilişkilerden dolayı sütü üfleyerek içen İkizler burçlarının şansı açılıyor. Kafana göre birini bulabileceksin. Hatta bu kişi önüne geliyor.

Son 3 yıldır ailesiyle yaşamak zorunda kalan, boşanan ya da aile evine türlü nedenlerden dolayı geri dönenler için bonuslu günler… Güneş’in Jüpiter ile yapacağı karşıtlık bazı konuları aydınlatıyor. Haksızlığa uğradığını görenler sayesinde kendi düzenini oluşturman için yeniden bir şansın olacak. Şans gezegeni Jüpiter, Güneş’inin tam karşısına geçerken, ailede büyük düzenlemeler yapıyor. Sürprizler, evlilik haberleri, büyük aileye yeni katılan kişilerin haberi keyfine keyif katacak.

17 Haziran’da meydana gelen Dolunay bu ayın en kritik günlerini temsil edecek. Güneş, burcunda yer alırken, maddi konularda bir dizi tedbir almak isteyebilirsin. Kulağına çalınanlar bunu sana yaptırtıyor. Ailesine karşı tepkili bir İkizler burcuysan nedenini diğer insanlar da öğrenecek. Maddi ve manevi değeri olan bazı mirassal konular gündemine gelebilir. Bazı gelişmeler hukuksal boyuta uzanabilir. Bu arada geçmiş biraz da olsa önüne geliyor. Eski sevgilinin şu anda yaşadığı ilişki dedikodu boyutuna ulaşacak. Yıllar sonra ondan bu şekilde haber almak, kaderin cilvesi gibi gelecek.

Yaz aylarında bu konuda kursa gitmek isteyebilirsin. Bu tarz konularda yazlık mekânlarda kısa süreli kamplara katılabilirsin. Doğa ile bütünleşmek, yeni insanlar tanımak, hayatı başka bir gözle değerlendirmek isteyeceksin. Aşk ve ilişkiler adına yara alan İkizler burçları, geçmiş 7 senenin hesabını kapatabilecek. Çok eleyen, çok irdeleyen, çok inceleyen İkizler burçlarının yerine esnek, rahat ve ilişkiye odaklı olanlar alıyor.

Haziran ayının gündemi: Şans senden yana.

Aşk tılsımın: Güven ve denge kuruyorsun.

Seks: Kısıtlamalardan uzaklaşıyorsun.

YENGEÇ Yeni insanlarla tanışıyorsun.

İç sesini dinleyeceğin aya hoş geldin. Bugünlerde hissettiklerini asla ikinci plana atmayacak, ertelemeyeceksin. Sosyalsin, ama gözlemci de olacaksın. Yaz ayının henüz havasına giremiyorsun çünkü sen de biliyorsun ki birçok kişiye göre sorumluluğun fazla. İnsanlara karşı kendini anlatmak, ifade etmek sana zor gelebilir. Aslında kendini bulduğun, revize ettiğin bir dönem. Haziran ayının genel havası diğer aylara göre biraz daha dağınık. Ama senin boşa harcayacak zamanın yok sevgili Yengeç.

Haziran ayı, aynı zamanda çevrende sürpriz hamilelik haberleri duyacağını işaret ediyor. Bu yüzden işte sorumluluğun artabilir, çok güvendiğin evdeki yardımcın işten ayrılmak zorunda kalabilir. Yani haberler, başkaları adına sevindirici ama senin için belirsizlik anlamına gelebilir. Eğer 2016 yılından bu yana çocuk düşünen bir Yengeçsen, bir Haziran sürprizi ile de karşılaşabilirsin.

17 Haziran’da ateş burcunda meydana gelen Dolunay; pratik, yapıcı yanını ortaya koymanı sağlayacak. İşlerinde kazançların artabilir. Herkesin zorlandığı işlerde ise durumu çabuk kavramak, detaylara hâkim olmak seni sevindirecek. Çalışan Yengeç burçları ise son 7 senenin değerlendirmesini yapacak. Eğer geçmiş yıllarda şans kapına birkaç kez geldiyse, inancın kuvvetli olacak, yine şansı yakalayabileceğini düşüneceksin. Kamusal alanlarda çalışanlar ise bağlı oldukları kurumlardaki gelişmelere odaklanacaklar. Erken emeklilik için gerekli koşulları zorlamak isteyebilirsin. Kendini garantide hissetmeden işinden ayrılmak istemeyeceksin.

Uzun yıllar aynı işi yapmak, aynı sektörde çalışmak, aynı evde oturmak, aynı semte yerleşmiş olmak bir Yengeç için çok normaldir. Buna kimse şaşırmaz. Ama şimdi işler değişiyor. Değişimin adı senin içinde konulacak. Farklılık arayışı taşınmana, şehir değiştirmene, yaz ayını farklı bir şehirde geçirmene, sektör değiştirmene bile neden olabilir. Uykusuz geçen, kararsız kaldığın ayın ilk aylarındaki meseleler tek tek rahata kavuşabilecek.

Uyku problemine ayın son günlerinde dikkat etmeni öneririm. Gece yaşamayı seven Yengeç burçları, gündüz kendilerini halsiz, motivasyonu düşük hissedebilir. Enerjini doğru kullanmak bu evrede çok önemli olacak. Hayat sürprizler doğurur aslında. Hiç ummadığın insanların geri dönüşüne hayret edebilirsin. Senin için bu evre sıra dışı olacak. 7 sene boyunca görüşmediğin, hiç iletişimin olmadığı, hatta ulaşamadığın insanlar belli nedenlerden dolayı yanı başında belirecekler.

Haziran ayının gündemi: Hayatını yeniden şekillendiriyorsun.

Aşk tılsımın: Duygularını ertelemiyorsun

Seks: Farklı ve cesur davranıyorsun.

ASLAN Kendini merkeze alıyorsun.

Sana iyi gelecek bir aya “merhaba” derken, bambaşka bir perspektif belirleyebilirsin. Öğrenmeye açık olduğun bugünlerde iletişimde güç kazanabilirsin. Yapıcı ve toparlayıcı olduğunu herkes bilir, bu esnada olumlu tavrını sık sık devreye sokabilirsin. Baskın yanın geride durmuyor elbette. Kendine zaman ayırmakta, paranı değerlendirmekte, yeni bir yaşamı belirlemekte oldukça pratik olacaksın. Mutluluğun aslında kendi elinde olduğunu biliyorsun.

Uzun tatil özlemi olan Aslan burçları, bu ay sık sık yolculuk yapabilir. Bunların bir kısmı tatil, bir kısmı iş sayesinde oluşabilir. Yeni yerler görmeyi ve deneyimlemeyi seven Aslanlar yerinde duramıyor, bu hazla mutlu oluyorlar. Hayatında hiç yurtdışı tecrübesi olmamış Aslan burçları da bu yıl ilk defa farklı deneyimler yaşayabilir. Farklı kültürden kişilerle bir araya gelmek, bir vesile ile arkadaşlarla buluşmak son derece iyi gelecek.

17 Haziran’dan itibaren kaliteli işler yapmak, sosyal yaşamını geliştirmek, yeni oluşumların içine dâhil olmak sana yakışacak. Uzun zamandır peşinde olduğun, takip ettiğin, keyif alacağın başlıklar gündeminde olacak. İş, sosyal hayat, ev planların, eğitim hayatın yoluna giriyor. 1990-1998 doğumlu olan Aslan burçları ise aşkta biraz beklemede kalacak. Çünkü özgür olmak, kendi yoluna devam etmek, geçmişi bir nebze silmek isteyeceksin. Şimdi senin için önemli olan hedefine yerleştirdiğin konular.

Yakın ilişkilerin, düzenindeki değişimden nasibini alıyor. Düşündüğün ve yanılmadığın bazı gerçekler var. Bunlarla yüzleşmek sana belki ağır geldi ama çözmek içini rahatlatacak. Ortak görüş sahibi olduğun insanların desteği de devam edecek. Bazı dostlarınla yol ayrımına gidebilirsin. Bundan da pişmanlık duymayacaksın. “Şimdilik görüşmeyelim”, “Br süre haberleşmesek iyi olur” diyen ilk sen olacaksın. İçgüdülerinin seni yanıltmaması haklı olduğuna vurgu yapacak.

Ay biterken çalışma, üretme, yenilenme, fark yaratma ve değişimin izleri ön planda olacak. Geriye dönüp baktığında gökyüzünün şahane akışı dost ve rakiplerini sana fark ettiriyor. Bu süreci tetikleyen olaylar da var. İş ve arkadaş çevrende yılın başında yaptığın temizliği yeniden devreye sokuyorsun. Kendini olduğundan daha zor durumda gösteren kişilerin, aslında o kadar da acınacak halde olmadıklarını görebilirsin. Hayal kırıklığı ve zaman kaybı fikri aynı anda düşüncelere boğacak seni… Ama yola devam, kendine odaklandığın bugünlerde yaz ayına hazırlanmak ve fiziksel olarak kendini toparlamak önemli olacak.

Haziran ayının gündemi: Geçmiş kaygılardan uzaklaşıyorsun.

Aşk tılsımın: Huzur ve mutluluk bir arada.

Seks: Özgür davranmak istiyorsun.

BAŞAK Fikirlerini içinden geldiğince söylüyorsun.

Gökyüzünün değişime açıldığı bugünler sana iyi geliyor. Güneş ve Jüpiter de değişken burçta seyir ediyor. Cesaretini, koşullarını maddi kazançlar adına destekleyecektir. Bu döngüyü; birikimlerini değerlendirme zamanı olarak düşünebilirsin. Hayatta kalmak, imkânlarını geliştirmek ve hatta kendine yeni bir yol çizmek için önemli bir ay olacak. Yönetici gezegenin Merkür’ün etkisi; zihnini, aklını, ruhunu ve enerjini doğru oranda yönetiyor olacak. Bu öğretici yolda asla boşa zaman geçirmediğini anlayacaksın. Fikirlerin, yaşamına yön verebilecek. Deneyimlerini artık korkmadan ve çekinmeden devreye sokabileceksin.

Arkadaşların ya da kardeşlerin arasında bekârlar varsa evlilik kararı aldıklarını hatta ani kararlar alarak kendi aralarında nişanlandıklarını ya da evlendiklerini duyabilirsin. Özellikle yurtdışında ya da şehir dışında yaşayanlar için bu tarz haberler gelecek. Onların yanında olamamak seni gücendirebilir ama aldıkları kararları sorgulaman bu durumdan daha önemli olacak. Merkür’ün inatçı, çekişmeleri yüksek ruh hali 27 Haziran’a kadar devam edebilir, benden söylemesi.

Yeniay, hava burcunun değişken burcunda meydana gelecek. Bu döngü, para evini harekete geçirirken, borçlar ve alacaklar gündemde olacak. İtibar evini yükselten Yeniay’ın etkisi aynı zamanda eşinizin ailesine karşı duruşunu kabul ettirmek, sözünüzü geçirebilmek anlamına gelecek. Eğer aile şirketi gibi bir oluşumun içindeysen düzenleme ihtiyacı duyabilirsin. Kimseye toleransın olmadığı gibi, yapılan torpiller de gözünden kaçmıyor. Eğer aile şirketinde çalışan bir Başak burcuysan; bu yapının değişime girmesi seni huzursuz edebilir, ortama yabancılaşmış hissedebilirsin. Kendi işini kurmak, belki de uzun yıllar sonra sektör değiştirmek isteyebilirsin.

Yılın ilk yarısı bitti sayılır. Ve bu evrede Neptün’ün yaratacağı etkiler enteresan olacak. Geri hareketine başlayan rüyaların prensi Neptün, 5 ay boyunca drama yapacağın konuları belirleyebilir. İlişki evini temsil eden bu Retro hareketi özellikle ikili ilişkileri sınıyor. Yenilik, değişim, hantallık, nostalji; hepsini sil baştan yeniden gözden geçirebilirsin. Ancak geçmişe dönmek, kırgınlıkları büyütmek, eski ilişkileri yenileriyle karşılaştırmak gibi sakıncaları da olabilir bu sürecin…

Tatil havasına geç başlayan Başak burçları, aileleriyle bir arada olmak için bir süreliğine şehir dışına kaçabilir. Çalışmayı bu tatil esnasında bırakmalısın. Eşin, çocukların, dostların ya da sevgilin seninle birebir zaman geçirmek isteyecek. Sürekli elinde telefonla gezdiğin ya da bilgisayar başında olacağın bir tatil hayal etmiyorlar. Bırak, birileri de senin arkanı toplasın, tek başlarında kaldıklarında her şeyi halledebileceklerini ispat etsinler…

Haziran ayının gündemi: Kendi yolunu çiziyorsun.

Aşk tılsımın: Yenilik katmak istiyorsun.

Seks: Biraz duygusal biraz da utangaç davranıyorsun.

TERAZİ Sır perdesi aralanıyor.

Bol güneşli, bol değişimli, dur durak bilmeyen, yoğun geçecek Haziran ayına hoş geldin. Uzun zamandır etrafında dönen türlü oyunlar, bu ay ortaya dökülecek. Sezgilerinin seni yanıltmadığını bir kez daha anlayacaksın. Özellikle, içinin ısınmadığı kişilerin gerçek yüzlerini gördüğünde, mesafeli davranmakla doğru bir karar aldığını anlayacaksın. Manevi duygularına, hayallerine, hayattan beklentilerine sıkıca sarılmaktan korkma. Unutma, seni sen yapan tükenmeyen hayal gücün. İşte tam da bu ay, geleceğini şekillendirebileceğin fırsatlar yakalayabilirsin. Gündelik hayatındaki akışları ve mesajları yakalayabilirsen uzun vadeli dönüşümler sağlayacaksın.

3 Haziran’daki Yeniay ile birlikte üzerindeki ağırlıktan kurtulacaksın. Hayat, seni uzun zamandır kıskacına almıştı. Evet, ama artık nasıl mücadele etmen gerektiğini çok iyi biliyorsun. Aşk hayatına yeni bir soluk getirmek isteyeceksin. 2019 yılının başında başlayan bir ilişkin varsa, sevgilinle ne kadar uyumlu olup olmadığını gözlemleyeceksin. Her ne kadar her şey senin için heyecanlı başlamış olsa da belli konularda çok farklı olduğunuzu fark edebilirsin. Sevgilinin beklentileri senin planlarınla örtüşmeyebilir. Bazı davranış ve konuşmalarından sonra aklının hala eski sevgilisinde olduğu hissine kapılabilirsin. Enerjini toplamaya ihtiyacın olduğu bir ilişkin varsa kafan bir hayli karışabilir.

Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, gururundan ödün vermeyeceksin. İlk adımı eşinin atmasını bekleyeceksin. Evlilik hazırlığı içindeysen, tatlı telaşlı günler heyecanını artıracak. İçine sinmeyen konularda yakın çevrenin desteğini yanında hissedeceksin. Düğünün her detayıyla ilgilenmek fiziksel olarak yorabilir. Bu anlamda arada dinlenmeyi, kendine zaman ayırmayı unutmamalısın. Düğün öncesi cilt bakımı yaptırmak iyi bir fikir olabilir. Uzun zamandır ilişkin yoksa haziran ayının güneşli günlerinde aradığın aşkı bulabilirsin.

21 Haziran’a kadar iş ve ilişkiler adına ne düzenlediysen bundan sonra kafan rahat olacak. İstediğin tatil planını yapabilirsin. Uzak yerlere gitmek ve yaz dönemini yazlık ev kiralayarak aile yanında geçirmek de alternatiflerin arasında olabilir.Güneş’in hava burcundaki hareketi 21’ine kadar devam ederken, kulağına en sevdiğin insanlarla ilgili olmadık dedikodular gelebilir. 21 Haziran’dan sonra ise; Güneş- Jüpiter karşıtlığı ani biten evlilik ya da ilişki haberleri gündemine bomba etkisiyle düşürebilir. 7 ya da 14 yıldır benzer problemleri çözemeyen kardeşlerin, kuzenlerin ya da yakın arkadaşın varsa ilişkilerini sonlandırdıklarını duyabilirsin.

Haziran ayının gündemi: Hayal gücün genişliyor.

Aşk tılsımın: Gururundan ödün vermiyorsun.

Seks: Romantizm doruklarda!

AKREP Bilgi ve tecrübelerini paylaşıyorsun.

Kasvetli, zorlayıcı, karamsar geçen günleri geride bırakmaya hazır mısın? Her ne kadar bazı konuları rayına oturtmaya çalışsan da geçtiğimiz haftalarda önüne olmadık engeller çıkmıştı. Yeri geldi taviz verdin yeri geldi en değerli isteklerini ertelemek zorunda kaldın. Haziran ayı sana detayların güzel taraflarını, tesadüflerin boşuna olmadığını gösterecek. Seni zorlayan olayların bile boşuna olmadığını kavrayacaksın. Bu ay güllük gülistanlık geçmese de işin özü aklın, duyguların, ruhun adeta bir aydınlanma çağına girecek.

Aşk hayatınla ilgili önemli gelişmeler söz konusu. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hoşlandığın kişinin de sana karşı duyguları olduğunu öğrenebilirsin. Hoşlandığın biri yoksa Haziran ayındaki davetleri reddetmeden önce bir kez daha düşün derim. Katılacağın organizasyonlarda karşılaşacağın kişinin duruşu ve konuşmaları seni epey etkileyecek. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili bazı sorunlar eşinle aranda sorun yaratabilir. Bu süreçte sessizliğini korumalı, tarafsız bir bakış açısı geliştirmelisin.

İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, ilişkinde bazı pürüzler yaşanabilir. Sevgilinin duygusal iniş çıkışlarına anlam veremeyebilirsin. Keskin çıkışlar yapmamalı, onun da kendince kaygıları ve korkuları olduğunu unutmamalısın. Dertleşmek, duygularını anlamaya çalışmak ikinize de iyi gelecektir. Diğer yandan sevgilinle birlikte bu ay çıkacağınız tatilin rotasını belirleyebilirsiniz. Yıllardır ilişkin yoksa ve hala aklından çıkaramadığın biri varsa, bu ay kendin için radikal kararlar alabilirsin. Özellikle sosyal medyada ya da arkadaşların aracılığı ile aklındaki kişiye dair öğreneceklerinden sonra "Tamam, buraya kadar, daha fazla kendime eziyet çektirmeyeceğim" diyeceksin.

Hazır yaza giriş yapmışken, görünüşünle ilgilenmeyi de geri plana atmayacaksın. Kilo problemin olsun ya da olmasın, bu ay düzenli olarak spora başlayacaksın. Sabahları küçük egzersizler yaparak bedeninin rahatladığını ve toparlandığını hissedeceksin. Saçlarını farklı tarzda kestirebilir ya da boyatabilirsin. Görünüşünle yaz aylarına damga vurabilirsin. Bu ay, aynı zamanda gayrimenkul, arsa, araba alım-satımı gibi konular da gündemini oluşturabilir. Hep hayalin olan evi ya da yazlığı nasıl alabileceğini araştırabilirsin. Bu süreci aceleye getirmemeni, piyasanın daha rahatladığı döneme kadar birikim yapmanı tavsiye ediyor gökyüzü.

Tüm bunlarla birlikte Haziran ayında paylaşımcı tarafın artacak. Deneyimlerini, bilgilerini, düşüncelerini ve öngörülerini paylaşmaktan çekinmeyeceksin. Özellikle aile bireylerine ve yakın çevrene fikirlerinle yol göstereceksin.

Haziran ayının gündemi: Tesadüflerin boşa olmadığını anlıyorsun.

Aşk tılsımın: Duyguların karşılık buluyor.

Seks: Sakin ve akışında olsun istiyorsun.

YAY Mücadeleci tarafın belirginleşiyor.

Film gibi başlayacak Haziran ayına hoş geldin. Dâhil olduğun her alanı adeta süzgeçten geçireceksin. Hayatında kurmaya çalıştığın dengeyle yeni bir sen oluşturacaksın. Neden mi? Çünkü geçtiğimiz birkaç ayda hayat sana çok şey öğretti. Yapmam dediklerini yaptın, inanmam dediklerine inanmak zorunda kaldın. Gökyüzü, bu aydan en güzel, en verimli şekilde yararlanman gerektiğinin altını çiziyor. Seni tembelleştiren, yeniliklerden uzak tutan, içine kapanmana neden olan her duygudan, yaşanmışlıklardan uzaklaşırsan elde edemeyeceğin hiçbir başarının olmadığını göreceksin. Hayallerini, gelecekte olmak istediğin yeri oluşturmak için elinden geleni yapman mücadeleci kimliğini daha da ön plana çıkaracak.

Duygusal dünyanda farklı hissedeceğin gelişmeler yaşayabilirsin. Geçmişte kalbi kırılmış, ilişkiye tövbe etmiş bir Yay burcuysan, bu ay kalbinin kapılarını açacak kişiyle tanışabilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle beraber yaşam alanınızla ilgili önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Maddi koşullarınızdaki ya da beklentilerinizdeki değişikliklerle yeni bir ev arayışına girebilirsiniz. Boşanma sürecinde olan bir Yay burcuysan, eşin ve eşinin ailesine dair duyacakların seni şaşırtabilir. Bu zorlu süreçte kim yanında kim değil, kim arkandan konuşuyor, kim destek oluyor görmeye çalışacaksın. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinle uzun zamandır doğru düzgün zaman geçirememiş olmandan dolayı sorumluluklarını azaltabilirsin. Yoğun geçen günlerden sonra sık sık bir araya gelebilir, ilerleyen günler için tatil planlayabilirsiniz.

Haziran ayında yurtdışı bağlantıların, iletişimin farklı bir boyuta gelecek. Yurtdışındaki firmalarla iş yapmak için atılıma geçebilirsin. Özellikle sanatçı bir Yay burcuysan, bir süreliğine yurtdışına çıkarak sanatsal çalışmaları yakından takip etmek isteyebilirsin. Yönetici gezegenin Jüpiter’e eşlik edecek Güneş, kişisel gelişmene destek olacak. Bu süreçte fobilerinin, takıntılarının üzerine gidebilirsin. Aynı zamanda eğitim üzerine meyil gösterebilirsin. Bu döngüde yaşamını değiştirmek ve dönüştürmek odak noktalarından olacak. Gezegenlerin seyri sana ilham verirken, gizli kalmış ya da bastırdığın yeteneklerin ortaya çıkabilir. Felsefe, edebiyat, astroloji, gibi alanlara ilgin artabilir.

Haziran ayı köklü dostluklar kurmana da zemin hazırlayacak. Katılacağın davetlerde, organizasyonlarda, toplantılarda hatta arkadaşlarınla bir araya geleceğin zamanlarda, kendine çok yakın bulacağın, samimi, içten kişilerle tanışabilirsin. Yaz ayları, görünüşünde değişiklik yapma isteğini tetikleyecek. Saçlarını daha açık bir tonda boyatarak fresh bir görünüm kazanabilirsin. Kısa seyahatleri destekleyen gökyüzünün etkisiyle, hayal ettiğin fotoğraf makinesini alabilirsin. Gezdiğin, dolaştığın, tanıklık ettiğin yerleri fotoğraflarken güzel bir anı defteri oluşturabilirsin kendine.

Haziran ayının gündemi: Tarzını, yaşam alanını yeniliyorsun.

Aşk tılsımın: Tatil ilişkinize iyi gelecek.

Seks: Ezberlerini bozuyorsun.

OĞLAK Örnek davranışlar sergiliyorsun.

Güneş hava burcunda hareket ederken; adeta toprağını havalandıracak. Ruhunu dinlendirecek, kendini iyi hissedecek, kendi hayatını yönlendirecek ve son yıllarda attığın adımların meyvelerini toplayacağın gelişmeler yaşayacaksın. Haziran ayında gökyüzünde hızlı hareket eden gezegenlerin hava burcundaki seyri, yönetici gezegenini iyi hissettirirken aynı zamanda maddi konulardaki kaygılarını geride bırakmanı sağlayacak haberler alacaksın.

Bazı duygular öylesine güçlüdür ki önüne geçilmez. Haziran ayında sen de kalbine söz geçiremeyenlerden biri olacaksın. Uzun zamandır hoşlandığın, platonik duygular beslediğin kişiye duygularını açmak isteyeceksin. Evli bir Oğlak burcuysan, evliliğinin rutine girdiği, eskisi gibi heyecan ve dinamiğin olmadığı hissine kapılabilirsin. Hayat içerisindeki koşturma, gündelik kaygılar derken birbirinizi ihmal etiğinizi düşünerek harekete geçeceksin. Ufak jestler, sürprizler, organizasyonlar her ikinize de iyi gelecektir. 1989-1991 yılları arasında doğmuş bir Oğlak burcuysan ve ilişkinle ilgili bazı konularda kafan karışıksa, bu noktada çok önemli bilgiler önüne gelebilir. Ciddi konuşmalar yapıp kritik kararlar alman gerekirken işleri uzatarak zaman kazanabilirsin.

Tüm bunlarla birlikte Haziran ayında geçmiş ilişkilerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Bitmiş, üzerinden uzun bir zaman geçmiş olduğu halde eski sevgilin derin bir pişmanlık duygusuyla yeniden görüşmek isteyebilir. Ya da asla düzelmez, kimseyle yola çıkamaz dediğin, kötü bir şekilde ayrıldığın kişinin nişan, evlilik gibi haberleri kulağına gelebilir. Şaşıracağın haberler var diyor Gökyüzü. Yakın çevrendeki kişilerin yaşadığı krizi kendi adına fırsata çevirebilirsin. Örneğin bir yakının elden acilen çıkarmak istediği arabasına ya da gayrimenkulüne talip olabilirsin. Kardeşinin ya da kardeşin kadar yakın olan kişilerin borçlarını temizlemelerine destek olmaya çalışabilirsin. Yakın çevrendeki kişilerin yaşadığı maddi zorluklar, açmazlar daha dikkatli harcamalar yapman gerektiğini hatırlatacak.

Haziran ayında hayatına yeni bir soluk getirmekten korkma. Atacağın her adım yepyeni başlangıçları temsil edebilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan, bu ay birkaç günlüğüne de olsa onlarla zaman geçirebilirsin. Onlar için yapacağın jestlere, alacağın hediyelere çok sevinecekler. Yardımlaşma duygularının, duyarlılığının daha da arttığı bugünlerde bazı sosyal yardım kampanyalarına destek verebilirsin. Etrafındaki birçok kişiye örnek olacağın davranışlar sergileyeceksin. Tüm bunlarla birlikte stilini, dolabını düzenleyecek hatta estetikle ilgili küçük dokunuşlara ihtiyacın olduğunu düşüneceksin.

Haziran ayının gündemi: Emeklerinin karşılığını alıyorsun.

Aşk tılsımın: Kritik kararlar alman gerekebilir.

Seks: Akışına bırakmak istiyorsun.

KOVA Ani programlara göre hareket ediyorsun.

Fikirlerinin yenilendiği, hedeflerinin değiştiği, kendini daha farklı hissedeceğin bir Haziran ayı seni bekliyor. Hayatın yavaş yavaş şekil alırken, kendini, yaşam alanını, sosyal çevreni, ilişkilerini baştan uca değerlendireceksin. Nelerin eksik olup olmadığını, nelerin sana iyi gelip gelmediğini, nelerle mutlu olduğunu teker teker tespit etmeye çalışacaksın. Zamanın kıymetini kavrayan ender kişilerden biri olacaksın. Her anın kıymetini bilmek, boşa zaman geçirmemek gerektiğini anlatan günlerden geçtin. Haziran ayı “Harekete geç, üret, dolu dolu yaşa, kendini ihmal etme” diye sesleniyor sana.

Haziran ayında gelecek haberler, ani gelişecek olaylar bazı planlarını ertelemene neden olabilir. Çevrendeki kişilerden gelecek tekliflerle seyahatlere çıkabilirsin. Yaz aylarının etkisiyle daha da sosyalleşeceksin. Yeni insanlar, farklı hayatlar, hızlı programlar derken oldukça yoğun günlerden geçeceksin. Diğer yandan Haziran ayı sana cesaret aşılayacak. Etrafındaki güçlü, dilini iyi kullanan, iletişimi güçlü insanlardan etkileneceksin. Daha atak olduğunu, yeteneklerini, yenilikçi tarafını, bilgi ve tecrübeni herkes görsün isteyeceksin.

Aşk hayatında sürpriz gelişmeler söz konusu. Özellikle uzun zamandır ilişkisi olan bir Kova burcuysan, bu ay içerisinde evlilik yolunda ilk adımı atabilirsin. Evliliğinde bitmek bilmeyen sorunlar söz konusuysa, keskin kararlar alabilirsin. “Ya tamam ya devam” diyeceğin durumlarla karşılaşabilirsin. Pişman olacağın çıkışlar yapmadan önce biraz uzaklaşman, yalnız kalman dağa sağlıklı düşünmeni sağlayacaktır.İlişkisini yakın bir tarihte noktalamış bir Kova burcuysan, eski sevgilin hakkında öğreneceklerin seni çok da şaşırtmayacak. Bir noktadan sonra insanların hiç değişmediğini bir kez daha anlayacak, “Bitirmekle doğru bir karar almışım” diyeceksin.

3 Haziran’da hava burcunda gerçekleşecek Yeniay, Jüpiter ile ilişkisi olan bir Yeniay olacak. Hal böyle olunca maddi konularını ve koşullarını sonuna dek kullanabileceksin. 1970-1984 yılları arasında doğmuş bir Kova burcuysan, fikirlerin ve işinle ilgili son yıllardaki inançların takdir görecek ve kapasiteni başka bölümlerde değerlendirmek için seni farklı pozisyonlara yönlendirebilir. Bu ay aslında senin için kazanma, motive olma, itibar kazanma ve yükselme ayı olduğunu vurguluyor.

Bu ay aynı zamanda ayaklarının hassaslığı artarken; elleriyle ilgili daha önce problem yaşamış bir Kova burcuysan, benzer konulara tekrar dikkat etmen gerekebilir. Sağlığına, görünüşüne daha da dikkat edeceksin. Kalorisi düşük gıdalara yönelebilir, sebze ağırlıklı beslenmeye başlayabilirsin. Dolabında sıradan kıyafetlere artık yer yok! Eskiyen, artık seni yansıtmadığını düşündüğün kıyafetlerini ihtiyacı olanlara verebilirsin. Gök kubbe, alışveriş için yaptığın harcamalara dikkat etmen gerektiğini vurguluyor.

Haziran ayının gündemi: Değiştiğini hissediyorsun.

Aşk tılsımın: Geçmiş ilişkine dair gelişmeleri öğreniyorsun.

Seks: Gizemli ve özgüvenli yanın şaşırtacak.

BALIK Gücüne güç katacaksın.

Büyük resme odaklanma zamanı geldi çattı. Evet, detayların içindeki mesajları yakalamak senin işin, ancak geçtiğimiz zaman dilimine baktığında ayrıntılara takılmak seni epey yordu. Her konunun, her olayın, her sözün ardındaki gerçekliklerle uğraşayım derken, kendi zamanından ödün vermek zorunda kaldın. Haziran ayı ile birlikte gündemin ‘gelecek planların’ olacak. Hayatına dair hiçbir konuyu daha fazla ertelemek istemeyeceksin.

Eğer son zamanlarda kendini şanssız hissediyorsan, bu ay geçmişle bugünü kıyasladığında aslında o kadar da şanssız olmadığını anlayacaksın. Yaşadıklarının sana kattığı tüm güzelliklerin ne kadar da değerli olduğunu bir kez daha göreceksin. Geçtiğimiz aylarda başına gelen olumsuzlukların, iyi niyetli oluşundan kaynaklandığını düşüneceksin. Etrafında dönen dedikodulardan direkt olarak zarar görmesen de, konuyla alakan olmadığı halde adının geçmesi hoşuna gitmeyecek.

Uzun zamandır gönlün boşsa, bu ay hem aklını hem de ruhunu birbirine katacak kişiyle tanışabilirsin. Kalbinden geçen duygularla hayatına yeni bir yön verebilirsin. “Aşk, biraz da cesaret ister” diyerek yeni bir aşka yelken açacaksın. Her şeyin bu kadar hızlı gelişmesi samimi olduğun kişilerce eleştirilebilir. Evli bir Balık burcuysan, bu ay evliliğinde kıskançlık hâkim olabilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinle birlikte ilişkine dair köklü kararlar alabilirsiniz. İlişkine müdahale edenlerden uzaklaşmaya başlayacak, birbirinize karşı daha korumacı bir tavra bürüneceksiniz. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Balık burcuysan, düğün detayları seni her ne kadar yorsa da kusursuz seçimler yapacaksın.

Miras, toplu para, prim, ek ödemeler gibi konularda şans senden yana olacak. Hiç beklemediğin bir anda eline geçecek paralarla kendini daha güçlü hissedeceksin. Ekonomik anlamda gerçekleşecek yapıcı etkiler özgüvenini tazeleyecek. Paranın her şey olmadığını fakat birçok konuda yol açan bir öneme sahip olduğunu biliyorsun. Bu anlamda maddi açıdan güç kazanman, aklındaki fikirleri hayata geçirmen konusunda seni epey destekleyecek.

Haziran ayını aslında 2019 yılını anlama ayı olarak yorumlayabilirsin. Son 6 ayın sana ne kattığını gelecek 6 ayda da ne yöne doğru gideceğini kestirmeye çalışıyorsan, bu ay biraz soluklanmanda fayda var. Çünkü 2019 yılının en hararetli ayı önümüzdeki dönemler olacak. O yüzden de bu ay, günlük hayatını organize edecek ve iş temponu artıracak. Çalışmayı düşünen bir Balık burcuysan bu dönemin sonunda olumlu cevaplar alacaksın. Desteğin, 3 Haziran’da gerçekleşecek Yeniay’dan gelecek. Yeniay’ın yapıcılığı ile yaşam alanında düzenlemeler yapacaksın.

Haziran ayının gündemi: Güzel anılar biriktiriyorsun.

Aşk tılsımın: Köklü kararlar alıyorsun.

Seks: Sevgi, aşk, tutku bir arada!

vogue.com.tr