Ramtha'nın mesajı...

Çocukluğunuzdan beri toplumsal bilinçle mantık yürüttüğünüz için büyüme, yaşlanma ve ölme programlamasını kabul ettiniz.

Ramtha'nın mesajı...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beyniniz tam kapasiteyle çalışacak olsa, bedeninizi bir anda ışığa çevirebileceğinizi ve onu sonsuza dek yaşatabileceğinizi biliyor muydunuz?
Bir organınızı yitirdiğinizde, bedeninizin yeni bir organ yaratabilme yeteneği olduğunu biliyor muydunuz?
Tümüyle kullanıldığında beyniniz bedeninizi bir anda iyileştirecek ya da istediğiniz şekle sokacak yeteneğe sahiptir, beyninizin kapasitesi dehşet vericidir! Ama sınırlı düşüncelerinizle onun sadece üçte birini kullanıyorsunuz, geri kalanın ne işe yaradığını sanıyorsunuz, kafatasınızdaki boşluğu doldurmaya mı?
Çocukluğunuzdan beri toplumsal bilinçle mantık yürüttüğünüz için büyüme, yaşlanma ve ölme programlamasını kabul ettiniz. Bu düşünceyi kabul ettiğiniz için bedeninizdeki hayat gücünü düşürmeye başladınız, çünkü yaşlanma düşüncesi hücresel yapıya yavaş ve düşük frekanslı elektrik kıvılcımı gönderir. Elektrik frekansı yavaşladıkça vücudun çevikliği azalır, çünkü bedenin kendini yenileme ve onarma yeteneği azalır, böylece yaşlanma başlar, onu da bedenin ölümü izler.
Sürekli yüksek düşünce frekansları alabilseydiniz, bedeninize daha güçlü ve daha hızlı elektrik akımı gönderecektiniz ve beden sonsuz an’da kalacaktı! Bu asla yaşlanmamak ve ölmemek demektir. Ama hepiniz yaşlanıp öleceğinizi biliyorsunuz, bu bilme de akımı yavaş yavaş azaltıyor, azaltıyor, azaltıyor!
Bedeninizin kendini iyileştirebileceğini bildiğiniz an, bu düşünce yaralı ya da hastalıklı bölüme merkezi sinir sistemi kanalıyla büyük bir kıvılcım gönderir. Bu da her hücredeki DNA faktörünün hücreyi tekrar etmesini ve yenilemesini sağlar. Bunun bir mucize olduğunu mu sanıyorsunuz? Hayır, olması gereken bu, olan da bu..!
Ramtha

Sevgilerimle güzel bir hafta sonu dilerim...Şansı beklemeyelim!Şans diye bir şey yok!Herkes şansını kendi yaratır...

Chenay Kobak...