Şubat ayında burçların etkisi

Günü ve hatta doğumların bile artık astrolojiye göre uyarlandığı şubat ayı burç yorumları

Şubat ayında burçların etkisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koç Burcu:

Şubat başı güç çekişmeleriyle başlayabilir sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Kendi bildiğinizi okumaktan şaşmamanız, sabırlı olmanız gereken yerlerde sakinliğinizi koruyamamanız, iş alanlarınızda önemli sürtüşmeleri karşınıza getirebilir. Bu etkiye 02 Şubat’ta dikkat etmelisiniz. Diğer taraftan 03-08-10-17- 18 Şubat gelecek adımlarınız için sizi destekleyen şanslı tarihler.

04 Şubat ve sonrasında kariyerinizde doğru ilişkiler kurmak için kolları sıvayacaksınız. Üstlerinizle, patronlarınızla olan güveninizi tazeleyebilir, istekleriniz varsa bu isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

04 Şubat’ta oluşan Yeniay, gelecek planlarınızı hızlandırabilir. Sosyal çevrenizi değiştirebilir, yeni ortamlara dahil olabilir, sosyal çevrenizle beraber hareket edeceğiniz işlerinizi, planlarınızı başlatabilirsiniz. Çevrenizden destek göreceğiniz bir aydasınız.

13 Şubat ve birkaç gün boyunca enerjinizi kontrollü kullanmaya çalışmalısınız. Hızlı hareket etmeyi sevebilir, risk almaya yatkın olabilirsiniz. Bu da kazalara davetiye çıkarmanız, sakarlıkla hareket etmeniz anlamına gelebilir. Dolunaya 19 Şubat’a kadar hızlı gelişmeler altında olacaksınız.

19 Şubat’ta oluşan Dolunay, yeni bir işi, düzeni, hizmeti, günlük hayatınızda verilecek bir karara odaklanmanızı sağlayacak. Yenilikler bu Dolunayda hoşunuza gidebilir ama daha fazla plan yapmanız gerektiğini, daha organize bir şekilde yolunuzda ilerlemeniz gerektiğini de eklemeliyim. Abartmadan geri planda durarak karşınız gelecek olan seçenekleri değerlendirin. 20-22-23-28 Şubat gayet olumlu.

Boğa Burcu:

Şubat başında yurtdışı bağlantılı işlerinizde enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalısınız sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Yine beklenmedik olaylarla geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde bazı engeller ve sorunlar karşınıza gelebilir. Diğer taraftan kariyer ve iş konularında parasal yönden önemli şanslar yakalayacaksınız.

04 Şubat’ta oluşan Yeniay’la birlikte iş hayatınızda önemli adımlarınızı ve kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Bu yeniay sizi birçok açıdan destekleyecek, kafanızdaki büyük projeleri uygulamaya koyabilir, toplum önünde güçlü duruşunuzla istediğiniz şartları yaratabilirsiniz. 08-10 Şubat bu anlamda göz kırpıyor.

04 Şubat itibarıyla eğitim hayatınızı önemseyeceğiniz, derslerinizi seveceğiniz, öğrenmekten keyif alacağınız bir dönem başlıyor. Öğretmenlerinizle ilişkilerinizi güçlendirebilir, sorun yaşadığınız derslerinizi ele alabilirsiniz. Yine bu dönemde ortaya çıkacak bir seyahat eğitim hayatınızı renklendirebilir.

14 Şubat’tan sonra enerjinizi arttıracağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. İnatçı ve biraz da fazla düşünen yapınızla oluşturduğunuz fırsatları gözden kaçırmayın.

Sosyal çevrenizle beraber girişilecek işlerinizde 10-19-20-22-23-28 Şubat ı kullanabilirsiniz. Kalıcı işlerde bulunacaksınız.

19 Şubat’ta oluşan Dolunay aşk hayatınızı ilgilendirecek. Sosyal çevre ilişkileriniz sonucunda hayatınızda bir insan yoksa yeni biriyle tanıştırılabilirsiniz. Gireceğiniz çevrelerde aşk karşınıza gelebilir. Yine çocuğunuz varsa onunla ilgili konular bu dolunayda önem kazanabilir. Bir bebek haberi alabilirsiniz.

İkizler Burcu

Şubat ayında sosyal çevre ilişkilerinize, parasal konulara dikkat etmelisiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Beraber yola koyulduğunuz insanlarla güç çekişmeleri ve sorunlar planlarınızı zedeleyebilir. Toplum içinde kavga ve sürtüşmelerden uzak durun.

04 Şubat’ta oluşan Yeniayla birlikte seyahat, eğitim, uzak akrabalar, hukuk, ticaret, yayıncılık ve medya alanlarınızda kararlarınız devreye girebilir. 08-10 şubat yenilikler anlamında size göz kırpıyor. Yine Yeniay öğrenciyseniz öğrenim hayatınızda yeni bir dönemi başlatabilir. Bu süreçte alacağınız kararların uzun soluklu ve sizin lehinize olan kararlar olacağını söylemeliyim.

04 Şubat ve sonrasında parasal konularda daha bilinçli, planlı ve ekonomik adımlar atacaksınız. 18-23 Şubat’ta maddi konularda sorumlulukla ilerleyecek, krizleriniz varsa çözüm için doğru ilişkileri kullanacaksınız.

13 Şubat’ta  sosyal çevrenizde hızlı ve beklenmedik bir olay yaşanabilir. 14 Şubattan sonra arkadaş ilişkilerinizde dikkatli olun. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınız bu dönemde arkanızdan iş çevirebilir.  Yoğun ve aktif bir dönemden sonra enerjinizi kendi içinize döndüreceksiniz. Yine bağışıklık sisteminize gereken özeni göstermeyi unutmayın. Boğaz, ses telleri, boyun bölgeniz çabuk tutulabilir veya bu alanlarda enfeksiyonel rahatsızlıklara açık olabilirsiniz.

19 Şubat’ta gerçekleşen Dolunay, ev, aile ve yuva alanlarınızda hassas ve duygusal sonuçları karşınıza getirebilir. Önemli bir aile işine odaklanabilir, bir meseleyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Yine bu dolunay, kendi aileniz veya eşinizin ailesi arasındaki konular önem kazanabilir.

19 Şubat’ta kariyerinizde önemli fedakarlıklar öne çıkarken, 20-22-23-28 Şubat’ta iş alanlarınızda başka insanlardan alacağınız onay ve destekler işlerinizin hızlanmasına, parasal kazançlarınızın artmasına neden olacak.


Yengeç Burcu:

Şubat ayının başında iş ve kariyer alanlarınızda hızlı gelişmeler oluşabilir sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Ortaklaşa iş yürüttüğünüz insanlarla, ortağınızla bazı güç çekişmelerine açık olabilirsiniz. Enerjinizi sadece kendinize değil, çevrenizin hayrına kullanmaya çalışın.

04 Ocak ve sonrasında özel hayatınızda ilişkinizin üzerine eğilebilir, sevdiğinizle sorun yaşadığınız alanlarda ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Yine bu tarihte oluşan Yeniay, ortak parasal konularda vermeniz gereken kararları hızlandırabilir. Yeni fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. 08 Şubat bu anlamda harika bir tarih. İş alanlarınızda şanslı ve fırsatlı olacaksınız.

10 Şubat itibarıyla yabancı insanlarla girişilecek işler, toplantılar ve görüşmeler öne çıkıyor. 10-18 Şubat’ta seyahat, ticaret, medya alanlarında önemli açılımlar, farklı işler karşınıza gelebilir. Yüksek eğitim alanlarınızda güzel açılımlar elde edilebilir. Öğrenmekten mutluluk duyabilir, derslerinize daha kolay adapte olabilirsiniz. Yurtdışında okuyorsanız bu süreçte şanslı bir döngüde olduğunuzu bilmelisiniz.20-22 Şubat sorumlu ve disiplinli yaklaşımlarınızın karşılığını alabilirsiniz.

13 Şubat’ta göz önünde olacağınız ortamlarda, kariyerinizde ve işinizde risk almayı sevecek, ani ve hızlı oluşumlar içinde olacaksınız. Bu vermeniz gereken ani kararları da gösterebilir.

19 Şubat’ta oluşan Dolunayda yakın çevrenize algınıza çevireceksiniz. Uzun ve geniş vadeli konularla ilgilenirken daha kısa vadeli ve yakın çevrenizde dönen olaylarla ilgileneceksiniz. Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki olaylar bu dolunayda karşınıza gelebilir. Yine Dolunay, kısa vadeli eğitim konularına, eğitim gezilerine ilginizi arttırabilir. Derslerinizde istediğiniz sonuçları almaya çok yakın olacaksınız. Bu dolunayda öğretmenleriniz ve diğer öğrenci arkadaşlarınızla aranızda dengeyi iyi sağlamalısınız, hassaslıklar oluşabilir.

Aslan Burcu:

Şubat başında dış ortamlarda enerjinizi daha kontrollü kullanmalısınız sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü göz ardı etmeyin.

04 Şubat’ta oluşan yeniay özel hayatınızı hareketlendirecek. İlişkilerinize ve özel alanlarınıza dair yeni karar ve başlangıçlarınızı bu yeniayda harekete geçirebilirsiniz. Evlilik kararı, söz, nişan, bir ilişkiye başlama, bitirme gibi konularda destekleneceksiniz.

04 Şubat itibarıyla iş ve hizmet alanlarınızda ilişkileriniz önem kazanıyor. İşinizi sevecek, disiplinli yapınızı günlük iş koşturmalarınıza aktaracaksınız. Yine bu dönemde sağlığınıza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

10 Şubat’tan sonra parasal meselelerin konuşmaları hızlanabilir. Banka işlemleri, alacak, verecek dengesi, ödemeler ve bu alanda yapılacaklar kafanızı meşgul edecek. 08-10 Şubat bu anlamda kullanılabilir.

13 Şubat’ta ani gelişen bir fırsat yurtdışı bağlantılı işlerinizi hızlandırabilir. Seyahatleriniz artabilir. İş alanlarınızda parasal sonuçları 17-18 şubat tarihinde alabilirsiniz.

19 Şubat’ta oluşan  Dolunay, maddi konularda duygusal ve hassas kararları tetikleyecek. Bu dolunayda elinize bir para geçebilir veya parayla ilgili yeni bir gelişme karşınıza gelebilir. Maddi konularda fedakarlıklarınızı abartmadan ilerleyin, kafanız karmaşık olacağı için banka işlemlerinizde, internet ödemelerinizde bazı  aldanmalara açık olabilirsiniz.

20-22-23 Şubat hem iş hayatınızda, hem de parasal konularda güzel ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Başak Burcu:

Şubat başında tehlikeli yerlerden ve kişilerden uzak durmalısınız sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Enerjinizi özel ilişkilerinizde doğru kullanmak kolay olmayabilir. Tutkularınızın sizi zorlamasına izin vermemelisiniz.

04 Şubat’ta oluşan Yeniay’la birlikte iş ve hizmet alanlarınızda önemli kararlarınızı hayatınızda uygulayabilirsiniz. İşinizle ilgili değişimlerinizi, önemli planlarınızı bu yeniayda devreye sokabilirsiniz. Tabi sağlığıda unutmamak gerekiyor. Sağlığınızla ilgili almak istediğiniz önemli kararları hareketlendirebilir. Sağlık düzeniniz, beslenme şekliniz, ameliyat gibi konularda almanız gereken kararlar için bu yeniayı kullanmalısınız.

04 Şubat’tan sonra aşk hayatınıza kanalize olacaksınız. Disiplinli, pratik ve azimli yapınızla sevdiğiniz insanla aranızdaki buzları eritebilir veya yeni ilişki sorumluluklarını üstlenebilirsiniz.

10 Şubat itibarıyla özel hayatınızda iletişiminizi arttıracaksınız. Sevdiğiniz insanı anlayan, onun için çözüm üreten yönlerinizle fedakarlıklarınız öne çıkabilir. Yine ortaklaşa işlerinizde önemli konuşma ve görüşmeler hızlanabilir. Sözleşmelere imza atabilir, davanız varsa bu konuyla ilgili önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bu anlamda 20-22 Şubat size göz kırpaacak.

13 Şubat’ta ortak parasal işlerinizde hızlı gelişmeler oluşabilir. Parasal konularda beklenmedik, sürpriz olaylara açıksınız. Yine tehlikeli durumlardan, insanlardan uzak durmanız gerekebilir.

19 Şubat’ta oluşan Dolunayda hayatınızı ilgilendirecek önemli gelişmeler altındasınız. Yeni oluşumlar, özel hayatınızda alacağınız yeni kararların sonuçları bu dolunayda önem kazanıyor. Fiziki görüntünüzle ilgili konularda da önemli kararlar alabilirsiniz.

Özel ilişkilerinizi ve aşk alanlarınızı destekleyen tarihler, 10-17-18-20-22-28 Şubat tarihleri.

Terazi Burcu:

Şubat başında aile ortamlarınızda enerjinizi iyi kullanmaya çalışın. Özel ilişkilerinizde sizi zorlayan koşullar oluşabilir sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Şiddeti üzerinize çekebilir, karşı tarafla uzlaşmaktan uzak olabilirsiniz.

03 Şubat yakın çevrenizden bir insanla iletişiminiz hızlanabilir, güzel bir teklif alabilirsiniz. Bu özel hayatınızı ilgilendiren bir teklif, çıkma olabilir. Hayatınızda biri varsa iletişim halinde olacağınız insanlarla güzel işler karşınıza gelebilir. 08 Şubat’ta da kendinizi çok şanslı göreceksiniz.

04 Şubat itibarıyla evinizi, yuvanızı düzeltebilir, ev hayatınızdaki işlerinizi düzene sokabilirsiniz. Boya, badana, tadilat, tamirat işlerinizi bu zamana denk getirebilirsiniz.

04 Şubat’ta oluşan Yeniay, aşk hayatınız veya varsa çocuğunuzla ilgili başlangıç kararlarını karşınıza getiren bir yeniay olabilir. Her tür başlangıç kararlarınızı bugünlerde uygulayabilirsiniz.

10 Şubattan sonra günlük iş düzeninizin üzerine eğilebilir, ilginizi işinize ve hizmet alanlarınzıa çevirebilirsiniz. İş alanlarınızda toplantılar, görüşmeler, konuşmalar artabilir, beraber çalıştığınız insanlarla giriştiğiniz adımlarda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Yine bu dönem itibarıyla sağlığınızı ele alabilir, sorunlarınız varsa temeline inebilirsiniz. Kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir zaman olacak. Düşünceleriniz bu dönemde vücudunuzu ve enerjinizi etkiliyor olacak, bu yüzden nagtif durumlardan, kişilerden uzak durmaya çalışın.

14 Şubat’tan sonra enerjinizi ortak parasal konulara çevireceksiniz. Mücadele ve uğraşılarınız bu alanda artarken, enerjinizi sizi zorlayacak koşullardan uzak tutun. Para mücadeleleriniz, harcamalarınız bu dönemde artabilir.

17-19-20 Şubat’ta ailevi konularda fedakarlıklarınız yüksek olurken, bazı işlerinizde kolay organize olacak, istediğiniz sonuçları sağlayacaksınız. Yine aile hayatınızda önemli bir sorumluluk 18 Şubat civarında sizi eve bağlayabilir.

19 Şubat’ta oluşan Dolunay, bir olayın iç yüzünü ortaya çıkarabilir. Tamamen kontrolünüz dışında gelişen olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Hassas oluşumlar yurtdışı bağlantılı konuları da içerebilir. Bu dolunayla beraber sağlığınıza ve kendinzie gereken özeni göstermelisiniz. Karşınıza gelecek olaylar midenize, bağırsaklarınıza vurabilir, bu dönemde bu alanlarınızda hassaslıklar yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu:

Şubat ayının başında günlük işlerinizde ve düzeninizde bazı zorlanmalar oluşabilir sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Araba kullanırken, iletişim halindeyken çevrenize karşı dikkatli olmalısınız. Yine sizin tanıdığınız bir insanın tanıdığı yüzünden başınıza işler açılabilir.

04 Şubat’ta oluşan yeniay evinizle, yuvanızla ilgili kararları devreye koyacağınız, bu alanlarda yeniliklerinizi başlatacağınız bir yeniay. Emlak alım, satım işleriniz varsa birkaç gün geçtikten sonra işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Yine yuva kurmak, yer değiştirmek için alacağınız kararları uygulayabilirsiniz. Emlak alım, satım ve kiralama gibi işleriniz için 08 Şubat harika.

04 Şubat’tan sonra eğitim, öğrenim hayatınızda öğrenmeyi sevecek, meraklı yapınızla eğitim hayatınızda güzel sonuçlar alabileceksiniz. Okul hayatınızda kısa geziler, kurslar hayatınızı renklendirebilir.

10 Şubat’tan sonra aşk hayatınıza ilginiz artıyor. İletişiminizi özel hayatınızda ve aşkta ortaya koyabilir, hoşlandığınız biri varsa ona açılabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminiz artarken, hobilerinize ve keyfinize daha çok vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

13 Şubat’ta ani gelişecek sürpriz bir iş fırsatı veya oluşum karşınıza gelebilir. Yine 13 şubat’ta ani bir tansiyon, ateşli hastalık gibi etkileriniz devrede olacak. Baş bölgenizi her zamankinden daha özenle korumalısınız.

14 Şubat itibarıyla enerjinizi özel hayatınıza harcamaya başlayacaksınız. Sevdiğiniz insanla mücadeleniz artarken, konuşamayıp içinizde biriktirdikleriniz zaman zaman ilişkinizde patlaklar verebilir. Pasif direnişten uzak durun.

19 Şubat Dolunayı, davetleri, organizasyonları, etkinlikleri arttırabilir. Özel hayatınıza daha geniş vakit ayırmak isterken bu etkinlikler içinde yer alabilir, arkadaşlarınızın hayatındaki olaylara eğilebilirsiniz.

Aşk hayatınızda fedakarlıklarınız artacak, 19-20-22-23 Şubat özel ilişkilerinizde sizi destekleyecek. Güzel sonuçlar alacaksınız.

Yay Burcu:

Şubat ayının  başında enerjinizi doğru kullanmak kolay olmayabilir sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Çocuğunuz varsa onun iş ve kariyer hayatındaki sıkıntılarla, ya da sevdiğiniz kişinin iş sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Spor yaparken dikkatli olun, enerjinizi daha yaratıcı ve size iyi gelen alanlarda kullanın.

04 Şubat itibarıyla para kazançlarınızı arttıracaksınız. Temkinli, disiplinli atılan adımlar, ekonomik davranmanıza ve kazançlarınızı arttırmanıza yarayabilir. Yine emlak veya gayrimenkul işlerinden kazanç sağlayabilirsiniz.

Yine 04 Şubat’ta oluşan yeniay kısa vadeli eğitim, öğrenim alanlarınızda yeni alacağınız kararları destekleyecek. Hızlandırılmış br kurs ya da eğitim fırsatını hayatınıza alabilirsiniz. Yeniay girişimci yönlerinize iyi gelecek. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, sosyal medya işleri, yayıncılık, ulaşım, bilişim sektörlerinden birinde bir işiniz varsa iş hayatınızdaki hızlı gelişmeleri, yeniliklerle bu yeniayda süsleyebilirsiniz.

03-08-10-18 Şubat olumlu tarihleriniz, bu günlerde anlaşmalar karşınıza gelebilir.

10 Şubat ve sonrasında evinizle, yeni bir evle, emlak alım, satımıyla ilgili görüşmeleriniz ve fikir teatileriniz hızlanıyor. Aile bireyleriyle paylaşılacak fikirler sonucunda önemli adımlar atılabilir.

13 Şubat’ta ani ve beklenmedik bir oluşum aşk hayatınızı hareketlendirecek. Yine çocukla ilgili oluşumlar hayatınıza bomba gibi düşebilir.

14 Şubat itibarıyla enerjinizi iş hayatınıza, hizmet alanlarınıza yönelteceksiniz. Günlük hayatınızda mücadeleci koşullar altına girebilirsiniz. Tembelliğinizi bir kenara bırakarak sizi mutlu eden işinize asılın. Bu dönem itibarıyla sağlığınıza da özen gösterin.  Boyun, ses telleri, yutak bölgesi sorunlarına açık olabilirsiniz. İçinizde biriktirdikleriniz, inatçılıklarınız sizi hasta edebilir.

19 Şubat’ta oluşan Dolunay, kariyer ve iş alanlarınızda hızlı, duygusal gelişmeleri karşınıza getirebilir. Yeni adımlar atabilir ve hassas birkaç günden sonra bu alanlarda kararlarınızı uygulayabilirsiniz.

19 Şubat ve sonrasında aile hayatınızda kendinizi göstereceksiniz. İşlerinizi evinizden yürüteceğiniz gibi, aile ortamlarınızda boy gösterebilir ve yuvanızla ilgili işlerinize öncelik verebilirsiniz.

Aileniz ve yuvanızla ilgili konuşmalarınızı, planlarınızı kalıcı bir zemine oturtacağınız, sorumlulukla adım atacağınız zamanlar 20-22-23 Şubat günleri.


Oğlak Burcu:

Şubat Başında aile ortamlarınızda zorlanabilirsiniz. İnat ettiğiniz bir mevzu aile hayatınızda sizi zorlayabilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Şiddetli geçimsizlik, öfke, şiddet gibi durumlardan uzak durun. Ne yaşarsanız yaşayın kendinizi kontrol etmek önemli olacak.

Maddi alanda, iş konularında güzel şanslar ve seçenekler 03-08-10 Şubat’ta hızlanıyor.

04 Şubat’ta oluşan yeniay maddi konularda gelişmeleri karşınıza getirebilir. Kendi para kazanımlarınıza, cebinize giren parayla ilgilenecek ve yatırımlarınızı arttıracak işlerin önünüze geldiğini görecek ve harekete geçmekten korkmayacaksınız.

04 Şubat’tan sonra kendinize daha fazla vakit ayıracağınız bir döneme gireceksiniz. Kariyerinizde hızlı ve güzel gelişmeler oluşabilir. Kendi yapınıza uygun olarak isteklerinizin peşinden gidebilir, vaktinizi daha çok kendinize harcayabilirsiniz.

10 Şubat ve sonrasında iletişimsel işlerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Satış, reklam, pazarlama işlerinizde yaratıcı ve sanatçı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yine bu dönemde yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi önemseyeceksiniz. Akrabalarınız, kardeşleriniz, yakın dostlarınızla bir olmak isteyebilir, kısa vadeli planlar içine girebilirsiniz.

13 Şubat’ta ev ve aile alanlarınızda enerjinizi kontrol edin. Aniden ortaya çıkacak bir para fırsatı, evinizle ilgili önemli bir değişimi karşınıza getirebilir.

19 Şubat’ta oluşan Dolunay zamanında bir seyahat, iş fırsatı, tatil imkanı ortaya çıkabilir. Ya da büyük işlerle uğraşabilir, daha az samimi olduğunuz, iş yaptığınız insanlarla işlerinizde sonuçlar alabilirsiniz.

Yine bu dolunayla beraber ilginizi ve kendinizi yakın çevrenizde olup bitenlere çevireceksiniz. Etrafınızda olup bitenlere karşı meraklı yapınızla hareket edebilir, sizi aşan büyük olayları geri plana itebilirsiniz. Kendi çevreniz bu dönemde size yetebilir.

20-22 23 Şubat iletişime dayalı işlerinizde kalıcı sonuçlar elde edeceğiniz, sorumluluklarınızı yerine getirmekten mutluluk duyacağınız günler.

Kova Burcu

Şubat başında gücünüzü etkili ve iyi bir şekilde kullanmalısınız sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Araba kullanırken, kısa gezilerde, önemli iletişimsel işlerde kazalara, dengesizliklere, şiddet içeren olaylara açık görünüyorsunuz. Bu dönemde enerjinizi kontrol etmelisiniz.

03-08-10 Şubat çevrenizden fırsatlar akacak. Organizasyonlardan yana şanslı olacak, fikirlerinizin insanlar tarafından desteklendiğini görecek ve şanslı etkiyi hayatınıza geçireceksiniz.

04 Şubat ve sonrasında ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz, biraz yalnız olmaya, başınızı dinlemeye ihtiyaç duyacağınız bir döneme gireceksiniz. Kendi enerjinizi düşürmemek için bu dönemde planlı ve disiplinle çalışmalarda bulunmalısınız.

10 Şubat’tan sonra parasal konulara odaklanacaksınız. Kafanız bu alanda yaratıcı ama biraz kararsız çalışabilir. Yine de satış, ticaret alanlarınız aydınlanıyor. Güzel işler becereceksiniz.

13 Şubat’ta iletişime dayalı işlerinizde güzel ve etkili bir fırsat karşınıza gelebilir. Risk almayı sevecek, yerinizde duramayacak, hızlı yapınızla sosyal medya, yayıncılık, reklam işlerinizde karşınıza aniden çıkacak fırsatları değerlendireceksiniz.

14 Şubat itibarıyla enerjinizi iletişimden aile alanlarınıza kaydırıyorsunuz. Ailenize enerjinizi harcayacaksınız. İnatçı ve tembel etkiler devreye giriyor. Aile büyüklerinizle olan ilişkilerinizde ısrarcılıktan, inatçılıktan kaçının.

17-18-19 Şubat işlerinizde sizi destekliyor. Kalıcı adımlar atılabilir. Bağlantılarınızı arttıracaksınız. 22 Şubat’ta tutamayacağınız sözler altına girmeyin, karşınıza değişik bir fırsat gelebilir.

19 Şubat’ta oluşan Dolunay, ortak para alanlarınızda gerçekleşiyor. Eşinizin veya partnerinizin hayatındaki maddi değişimler sizin hayatınızı da etkileyebilir. Bir miras, borç, ödeme, sigorta veya vergi işleriyle uğraşabilir veya kredi ödemeniz varsa onunla ilgili konuların öne çıktığını görebilirsiniz. Bu tarihlerde yardımseverliğiniz ön planda olabilir. Başkalarına yardım edeceksiniz.

Balık Burcu:

Şubat Başında iş alanlarınızda gelirlerinizde bazı sorunlar oluşabilir, ödemelerle ilgili bir sıkıntı yaşayabilirsiniz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Ya da arkadaşlarınızın aile hayatında bazı zorlayıcı durumlara şahit olabilirsiniz. Her halükarda enerjinizi bu günlerde iyi kullanmaya çalışın, hemen öfkelenmeyin.

03-08 Şubat geri planda yürüttüğünüz, düzenli işlerinizde güzel şanslara sahip olacaksınız.

04 Şubat’ta oluşan Yeniayda yenilikler ve önemli girişimler için desteklenmeyeceksiniz. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için bu yeniayı kullanabilirsiniz.

04 Şubat itibarıyla arkadaşlarınızla olan iş ilişkileri devreye giriyor. İşlerinizdeki sorunları gidermek, yeni insanlarla tanışmak için etkili bir 3 hafta başlıyor. Sosyalliğiniz artabilir, diğer taraftan işlerinizi hallettikten sonra pillerinizi şarj etmek için kendi köşenize çekilebilirsiniz.

10 Şubatla beraber iletişim becerileriniz yerine gelmeye başlıyor. Konuşmaktan, paylaşmaktan, fikirlerinizle dikkat çekmekten mutlu olabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bencilliğiniz yüksek olsa bile, yine de diğer insanlar için birşeyler yapmaktan geri durmayacaksınız.

14 Şubat enerjiniz yeniden değişiyor. Önünüzdeki dönem yakın çevrenizde olup bitenlere, öğreneceğiniz yeni konulara enerjinizi akıtabilirsiniz. Bu alanda inatçılıktan uzak durmalı, sorunları kendi içinizde biriktirmemelisiniz.

19 Şubat’ta oluşan Dolunay, özel hayatınızı etkileyecek. Birkaç gün boyunca özel ilişkilerinizin, ortaklı işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Ya da partnerinizin hayatındaki hassas oluşumlar yüzünden ilginizi sevdiğinize kaydıracaksınız.

20-22-23-24 Şubat keyfiniz gayet yerinde. İşleriniz tıkır tıkır ilerlerken önemli insanlardan destek alacaksınız.

Hande Kazanova