Sünnet şöleninde coşku tavan yaptı

Organizasyonunu Yenimahalle Muhtarı Yavuz Alçi ve Kavaklı Mahallesi Muhtarı Celis Kares'in üstlendiği, Maşalacı Eğitim Kurumları Sahibi Avukat Emrah Maşalacı'nın da sponsor olduğu 2. Geleneksel Sünnet Şöleni'nin de bu yıl 30 çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı. Kavaklı düğün salonundaki eğlencede coşku tavan yaptı

Sünnet şöleninde coşku tavan yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen eğlencede aileler ve davetliler doyasıya eğlendi. Şölene Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Silivri Belediyesi CHP’li ve AK Partili belediye meclis üyeleri, Mahalle ve köy muhtarları katıldı. Gecede Silivri’nin yerli sanatçılarından Ehliman sahne aldı. Çocuklar ve aileler Ehliman’ın şarkılarıyla gece boyunca dans pistini hiç boş bırakmadı.

Kavaklı Mahallesi Muhtarı Celil Kares yaptığı konuşmada “Yavuz Muhtarımız bizlere çok iş bırakmadı. Organizasyon diyince kendisinden sorulur. O yüzden sözü kendisine bırakıyor hepinize iyi eğlenceler diliyorum “dedi. Kares’in ardından konuşmasını yapan Yenimahalle Muhtarı Alçi “Bu organizasyonu sosyalleşmek adına bir adım olarak yaptık. Kimseyi ayırt etmeden, herkesi kucaklayarak bir sosyal iş yapmaya çalıştık. Eşlerimize öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Allah onlardan razı olsun ve katılan herkesin ayaklarına sağlık. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Maşalacı “İnşallah çocuklarımızın damatlıklarını da görürüz”

Aslında çoğunuzla yeni karşılaşıyoruz ama kanın ısınması diye bir söz var ya, şu an onu yaşıyoruz. İnsan bazı ortamlarda kendini çok farklı hissediyor. Bugün de onlardan biri. Hepinize canı gönülden ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada çocuklarımızın sevincine ortak olmayı Ulu Önder Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Bugün birçok ülkede çocuklarımız zor durumda, mülteci olarak yaşamını sürdürüyor, eziyet görüyor. Bizler bugün iyi durumdaysak ve buradaysak demin de söylediğim gibi bunu Ulu Önderimize borçluyuz. İnşallah çocuklarımızın damatlıklarını da görürüz. Tek amacımız çocuklarımızın yüzü gülsün” dedi.

Konuşmaların ardından şölende emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi. Gece Ehliman’ın şarkılarıyla devam etti.