Kaynarca ve Partal, incelemelerde bulundular

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Ali Partal ile birlikte Seymen ve Çeltik'te bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdiler.

Kaynarca ve Partal, incelemelerde bulundular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Ali Partal ile birlikte Seymen ve Çeltik köylerinde incelemelerde bulundu.

SEYMEN'DE RESTORASYON DEĞERLENDİRMESİ

Seymen ziyaretlerine ilişkin değerlendirme paylaşan Kaynarca, “Muhtarlarımızdan mahalleleriyle ilgili bilgi aldık. Sorun ve taleplerini dinledik. Seymen'de yangınla harabeye dönen tarihi kilisenin cami olarak restorasyonu ve caminin onarımıyla ilgili bilgi aldık. Silivri Seymen muhtarlığını da ziyaret ederek, genç muhtarımız Bahattin Genca'yın misafiri olduk”  şeklinde temaslarını aktardı.

ÇELTİK OKULUNUN İHALESİ YAPILDI

“Çeltik'de depremden hasar gören anaokulu ve ilkokulda incelemelerde bulunduk” diyen Kaynarca, “Yeni okulun geçen Aralık ayında ihalesi yapıldı, inşallah önümüzdeki eğitim sezonunda tamamlanacak” müjdesini verirken, Partal ile birlikte mahallenin yeni Muhtarı Behzat Demir ve eski muhtar Vedat Özkan'la vatandaşlarla köy kahvehanesinde görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.