Kesintilere dikkat ! Elektrik direkleri yenileniyor

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, AG direklerinin yenilenmesi, Enerji nakil hatlarının bakım ve onarımı ve bakım eksikliklerinin giderilmesi sebebiyle Silivri'nin bazı bölgelerinde elektrik kesintileri yapacağını duyurdu. Kesinti detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Kesintilere dikkat ! Elektrik direkleri yenileniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

26 Aralık 2019 Perşembe günü planlı kesinti programı
BÜYÜK SİNEKLİ Mh., AKŞEMSEDDİN Cd., DEDEOĞLU Sk., TÜRKER Sk., RAKKAS Sk., BOTANİK BAHÇE Sk., BATI ÇEŞME Sk., YASA Sk., PAPATYA Sk., BORDO Sk., DOĞU ÇEŞME Sk., TABAN DERE Sk., ÜZGÜNLER Sk., GÖKBEN Sk., AKVARYUM ÇIKMAZI Sk., SİNEKLİ Sk., KAHTALI Sk., KARA Sk., GALİP Sk., GÖKTAŞI Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında AG -Tesis çalışması (Ekonomik ömrünü tamamlamış AG direklerin yenilenmesi) süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
SANCAKTEPE Mh., HACI NURETTİN AKBULUT Cd., CAMBAZTEPE Cd., HACI ARİF BEY Cd., FEDA Sk., KAYALAR Sk., DEVECİOĞLU Sk., KEMER Sk., MELEN Sk., TEMMUZ Sk., UYUM Cd., YÜKSEL Sk., NAMDAR Sk., KONAK Sk., AYIŞIĞI Sk., GÜMÜŞDENİZ Sk., ÇOBAN Sk., PİRAMİT Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Toplam uzunluğu 2 km olan 3x1/0 Raven iletkenli ENH'da bakım onarım çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
27 Aralık 2019 Cuma günü planlı kesinti programı
BÜYÜK SİNEKLİ Mh., AKŞEMSEDDİN Cd., PAPATYA Sk., PTT Sk., BATI ÇEŞME Sk., BOTANİK BAHÇE Sk., DEDEOĞLU Sk., DOĞU ÇEŞME Sk., AKVARYUM ÇIKMAZI Sk., GÖKBEN Sk., GÖKTAŞI Sk., ÜZGÜNLER Sk., SİNEKLİ Sk., BORDO Sk., ÇANAKPINAR Sk., ÇUKURCA Sk., OKYANUS Sk., RAKKAS Sk., TAŞOVA Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında AG -Tesis çalışması (Ekonomik ömrünü tamamlamış AG direklerin yenilenmesi) süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
SELİMPAŞA Mh., ALTINKÖK Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 12:00-14:00 saatleri arasında 24238 TM KESTİRİMCİ BAKIM EKSİKLİKLERİNİN GİDERİLMESİ süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
SELİMPAŞA Mh., 3039. Sk., 3040. Sk., ADNAN MENDERES Cd., HÜRMET Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 14:00-16:00 saatleri arasında 24132 TM KESTİRİMCİ BAKIM EKSİKLİKLERİNİN GİDERİLMESİ süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
İSTANBUL SİLİVRİ ilce MERKEZ-FENER mah ARAÇ,BEKİR SITKI SAY,DİZDAR,KERAMET,MÜNİFPAŞA sk / YENİ mah ABDÜLHALİK RENDA,AKÖREN,BAYRAK,ERKİN BALABAN,MUSTAFA KEMAL,MÜNİFPAŞA,SANCAK,TAŞLAR sk 14:00-16:00 saatleri arasında Bakım süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
28 Aralık 2019 Cumartesi günü planlı kesinti programı
BÜYÜK SİNEKLİ Mh., AKŞEMSEDDİN Cd., PAPATYA Sk., PTT Sk., BATI ÇEŞME Sk., BOTANİK BAHÇE Sk., DEDEOĞLU Sk., DOĞU ÇEŞME Sk., AKVARYUM ÇIKMAZI Sk., GÖKBEN Sk., MUCİT Sk., AKÇA ÇIKMAZI Sk., OKYANUS Sk., RAKKAS Sk., SABA Sk., TAŞOVA Sk., TABAN DERE Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında AG -Tesis çalışması (Ekonomik ömrünü tamamlamış AG direklerin yenilenmesi) süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
İSTANBUL SİLİVRİ ilce MERKEZ-SELİMPAŞA mah 3003.,3004.,3006.,3008.,3010.,3011.,3012.,3017.,3023.,ADNAN MENDERES,HALASKARGAZİ,MEHMET AKİF ERSOY sk 11:00-12:30 saatleri arasında Bakım süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.