7'den 70'e Sanat

23.06.2012 tarihinde New Center Alış Veriş Merkezi'ndeki Silivri Belediyesi'ne ait resim galerisinde Ünsal Filiz, Aydan Kantar, Renginar Sali, Buket Korsan ilk kişisel resim sergilerini açtılar

7'den 70'e Sanat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Katılımcılar arasında Silivri Kaymakamı Salih Keser,  Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş,  Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar,  ve birçok sanatsever vardı. Özcan Işıklar’ın konuşmasıyla açılan sergide,eserlerin güzelliğine dikkat çekti.Başkan Işıklar Resim sanatıyla ilgilenmemiz gerektiğini vurgularken yeni resim galerilerinin de müjdesini verdi. Fiziki şartlar iyi olmamasına rağmen sergide gördüklerinin kendisini sevindirdiğini, resme değer verenleri savunacaklarını belirtti.

Silivri Kaymakamı Salih Keser’in konuşmaları daha çok 68 yaşındaki emekli öğretmen Ünsal Filiz’e yönelikti.  Ünsal Filiz’in çok büyük işler yaptığını belirten Keser de bütün isimleri tebrik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar bu tür etkinliklerin bizi aydınlığa çıkardığını söyledi.

Metin Karakaş” Sanatın pek çok çeşidi vardır, burada da insanlar kendi pencerelerinden gördüklerini bize harikulade yansıtıyorlar. Herkesi tebrik ederim.” cümleleri ile beğenilerini dile getirdi.

75.Yıl İlköğretim Okulu Müdürü  Osman Akgül de yapılan işin takdire şayan olduğunu belirtti. Emeği bulunan herkesi tebrik etti.

Sergiyi görmek isteyenler için 9 Temmuz’a kadar açık olacak.