Ahenk 2.yılını kutladı

Özcan Sütçüoğlu ve Dilek Akbay önderliğinde kurulan Ahenk Sanat Kulübü, Silivri Garden Resturantta düzenlenen muhteşem bir gece ile kuruluşunun 2. yılını kutladı.

Ahenk 2.yılını kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sunuculuğunu Özkan Kandemir’in yaptığı geceye, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, MHP İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz yönetim kurulları ile birlikte katılırken bir çok STK ve kulübe destek veren bir çok davetli katıldı.


Bünyesinde halk dansları ve tiyatro grubu da barındıran Silivri Ahenk Sanat Kulübü Garden Restaurant'ta düzenlenen davete ev sahipliği yaptı. Davetin açılış konuşmasını yapan Ahenk Sanat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Sütçüoğlu, kuruluşlarından bu yana desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederek, çalışma heyecanlarını yitirmeden sürdüreceklerini belirtti. Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri'nin Kültür ve Sanatla anılması için gençlere her zaman destek vereceklerini belirtirken, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kulüp üyelerinin sanat aşkıyla ortaya koydukları çalışmayla gurur duyduğunu ifade etti. AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, kuruluş aşamasından bu yana verdiği desteğin devam edeceğini vurguladı. MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, gençlerin sanat tutkusu önünde saygıyla eğildiğini belirttiği konuşmasında, bu çabanın devamı için katkı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

 

Gecede kulübe katkılarından dolayı Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş’a, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi Müdürü Mesut Özdoğan, Maşalacı Eğitim Kurumları Emrah Maşalacı, Marmara Sürücü Kursu Şevket Terzioğlu, Homini Gırtlak Lonc Özkan Kandemir ve TOKİ Cumhuriyet Lisesi Müdürü Erdal Aslan ile gecenin sponsorlarına teşekkür belgeleri verildi.